• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer 2011

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μμμ τελικά αυτό το θέμα είναι όντως μαχαιριά στην καρδιά! Τουλάχιστον πήραμε την 5η δόση οπότε μπορούμε να κάνουμε κανένα όνειρο..στην εντατική μεν, αλλά με σωληνάκι δε.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
εγω αυτο το καλοκαιρι δεν μπορω να αποφασισω, λεω αφου ειμαι και ειμαι βερολινο να μην κατεβω ελαδα ευκαιρια ειναι να παω καπου εδω γυρο διακοπες αλλα το κακο ειναι οτι οι επιλογες ειναι σχετικα πολλες και δεν μπορω να αποφασισω, αν εχεται και εσεις καμια ιδια ριξτε τη ρε παιδια μπας και βγαλω καμια ακρη!!!
Βαλτική my friend.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
εγω ακομα ψαχνομαι και αμφιταλεντευομαι..ηδη φετος εκανα δυο ταξιδια στο εξωτερικο και δεν χορτασα..απ τη μια θελω να παω σαντορινη αν βολεψει ή μηλο ή κερκυρα που ειναι πολυ πιο προσιτη για μενα λογω θεσσαλονικης απ την αλλη θελω ευρωπη..επισης σκεφτομαι νομο αργολιδας ή λακωνιας..δεν ξερω.εχω μπερδευτει.ολα θα εξαρτηθουν απ την παρεα..παντως σκεφτομαι σοβαρα τις δαλματικες ακτες..και αν τελικα παμε σαντορινη ή αλλο ελληνικο νησι τον αυγουστο πιστευω τον σεπτεμβρη θα χτυπησω και μια κροατια που την εχω αχτι..απλα το κακο ειναι οτι επειδη δεν σκεφτομαι το ενδεχομενο να παω με αμαξι λεω για πακετο απο πρακτορειο.θα δειξει..

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Τον Ιούλιο θα πάω στο μέρος καταγωγής μου, στα αγαπημένα μου Χανιά, όπως κάνω κάθε χρόνο..Για τον Αύγουστο...υπό σκέψη ακόμα !!!

mat_lZ

Member
και οταν λεμε βαλτικη που θα προτειναται??

α και κατι ασχετο με το θεμα βασικα οχι και τοσο!!! υπαρχουν καποια σιτε με ατομα που δηλωνουν πχ οτι μπορουν να φιλοξενησουν στο σπιτι τους ατομα ξερεται κανενα???

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία

α και κατι ασχετο με το θεμα βασικα οχι και τοσο!!! υπαρχουν καποια σιτε με ατομα που δηλωνουν πχ οτι μπορουν να φιλοξενησουν στο σπιτι τους ατομα ξερεται κανενα???
Δες εδώ...:)

CouchSurfing - Participate in Creating a Better World, One Couch At A Time

Free Accommodation world wide through Hospitality Exchange - Hospitality Club

Thanasis_v

Member
Γύρισα από ένα τετραήμερο που περιλάμβανε το Grand Prix του Μονακό, ανάβαση στο Stelvio Pass και περιήγηση στα χωριά της λίμνης Κόμο.
Για το καλοκαίρι δεν έχω κλείσει ακόμα, άλλα έχω στο νου μου τρία νησιά: Αντικύθηρα, Κάρπαθο και Κάσο.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW

couchsurfing όπως είπε το Αερικό

κι βαλτική πες μας πόσες μέρες έχεις free για το ταξίδι κι θα σου πούμε :)

mat_lZ

Member
θα έχω περίπου 10 μέρες, το σημαντικό όμως είναι ότι και το λέω πρώτα πρώτα για να μην σας βάζω να γραψετε και το πω μετα είναι οτι, επειδή το φθινόπωρο ετοιμάζω το "κύριος" ταξιδι μου δεν θελω να ξοδέψω πολλά χρήματα. οποτε ας ξεκινήσουμε απο αυτο, υπάρχει λοιπόν περιπτωση να πάω βαλτική και να μην χαλάσω πολλά λεφτά!?!?!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για να στο αντιστρέψω δεν υπάρχει περίπτωση να πας Βαλτική και να ξοδέψεις πολλά λεφτά (εκτός και αν το επιδιώξεις ή σου αρέσει η πολυτέλεια)... τις πιο φθηνές τιμές πάντως θα τις βρεις στη Λιθουανία.

10 μέρες είναι ότι πρέπει... 3 νύχτες Βίλνιους, 3 νύχτες Ρίγα και 2 νύχτες Τάλιν. Αν έχεις χρόνο μπορείς να δεις και το Curonian Spit στις ακτές της Βαλτικής.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom