Νορβηγία Solo στον Αρκτικό Κύκλο: Tromso με μία δόση από Svalbard!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Και μας μας μαγνήτισε και θέλουμε τη συνέχεια της ιστορίας! :clap:
Συμπαθάτε με, το άτιμο lockdown φταίει. Δε μπορώ να αναπολώ τα ταξίδια μου γιατί με πιάνει μελαγχολία:bleh:
Ακριβώς αυτές τις μέρες πριν 2 χρόνια ήταν το ταξίδι εν τω μεταξύ. Ααααχ...
Δε σας ξέχασα, θα ολοκληρωθεί η ιστορία σύντομα. Ευχαριστώ για την υπομονή σας:lol:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
@adiaforos με τα like σου μόλις μου θύμισες πόσο τραγική είμαι που έχω αφήσει την ιστοριούλα μου στη μέση εδώ και κάτι χρόνια....:rolleyes:o_O:cry:🤦‍♀️

adiaforos

Member
@adiaforos με τα like σου μόλις μου θύμισες πόσο τραγική είμαι που έχω αφήσει την ιστοριούλα μου στη μέση εδώ και κάτι χρόνια....:rolleyes:o_O:cry:🤦‍♀️
Ευτυχώς για εμάς, δεν την άφησες στη μέση, αλλά κοντά στο τέλος της! Απολαυστική η ιστορία σου, κρίμα να μείνει στις ημιτελείς! Για κάποιο λόγο, όταν ήμουν μικρός ενθουσιαζόμουν με τη Νορβηγία, μάλλον ήμουν από τους λίγους Έλληνες που ήξεραν τη Σπιτσβέργη (αν και δεν πολυακούγεται πια η ονομασία αυτή, ίσως και λόγω του Γούγλη), αλλά οι λίγες ιστορίες που υπάρχουν για εκεί (αρκετές όμως στο φόρουμ αυτό, αν το δεις αναλογικά) πάντα μου κινούν το ενδιαφέρον. Ενδιαφέρουσα και η επιμονή σου για να πετύχεις το βόρειο σέλας, εγώ το ζύγισα, το μπάτζετ περιορισμένο, οπότε το άφησα στον παράγοντα «τύχη», δηλαδή στις πιθανότητες, και ότι γίνει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.949
Μέλη
39.654
Νεότερο μέλος
George_00

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα