andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
απο facebook post, μου διαφευγει η πηγη αυτην την στιγμή
Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με την SKY. Έχω μένει ικανοποιημένος. Πέραν του 3ημερου βολεύει να έχεις χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο.Κλείσαμε πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Για να δούμε εντυπώσεις...το εισιτήριο μας επιτρέπει και προσωπικό αντικείμενο και χειραποσκευη αλλά δεν νομίζω να κουβαλάμε και τα 2...
Ναι όντως. Απλώς έχουμε και μεγάλη βαλίτσα οπότε πόσα να κουβαλάμε..Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με την SKY. Έχω μένει ικανοποιημένος. Πέραν του 3ημερου βολεύει να έχεις χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο.
Έχω ταξιδέψει κ εγώ, μια χαρά ήταν!Κλείσαμε πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Για να δούμε εντυπώσεις...το εισιτήριο μας επιτρέπει και προσωπικό αντικείμενο και χειραποσκευη αλλά δεν νομίζω να κουβαλάμε και τα 2...
Εγώ πάντα κοιτάω τα δικά μας παιδιά τι γράφουν στο ελληνικό φόρουμ. Τα έχουν πιο αναλυτικά.απο facebook post, μου διαφευγει η πηγη αυτην την στιγμή
Νομιζω την ματιαξα! Και εγω τωρα στο Αθηνα - Θεσνικη μου αλλαξαν την ωρα πτησης μια ωρα μετα κ ειχε κ μια ωρα καθυστερηση.Όντως ήταν.
Μια καθυστέρηση υπήρξε, αλλά μου έχει τύχει και με Αιγαίου αρκετές φορές.
Στο γυρισμό που ήταν γεμάτο το αεροπλάνο, ζύγισαν και χειραποσκευές. Στο πήγαινε απλώς τους έριχναν μια ματιά.
Μερικές φορές οι καθυστερήσεις δεν οφείλονται στις αεροπορικές εταιρείες αλλά σε διάφορα προβλήματα των αεροδρομίων.Νομιζω την ματιαξα! Και εγω τωρα στο Αθηνα - Θεσνικη μου αλλαξαν την ωρα πτησης μια ωρα μετα κ ειχε κ μια ωρα καθυστερηση.