Συμφωνω για τη διαφημηση η τη δυσφημηση αλλα που το ξερεις για το 90% του φορουμ? Αλλα και αν ειναι ετσι τι σημασια εχει? Για οσους ταξιδευουν με γκρουπ υπαρχει αλλο φορουμ?αγαπητή μου εδώ δεν ειμαστε για να διαφημίζουμε ουτε να δυσφημίζουμε πρακτορεία (το δεύτερο μάλιστα απαγορεύεται) αφού το κλεισες θα πας και θα μας πεις τι αγχώνεσαι, οτι είναι να γίνει θα γίνει, απλά να γνωρίζεις οτι το 90% εδω ταξιδεύει ανεξάρτητα... καλό ταξίδι
να είσαι σιγουρος/η ότι τα παλιότερα μέλη της κοινότητας αξιδευουν μόνοι, διαβασε τις ιστοριες τους εδω και πες μου πόσες ειναι ε γκρουπ και πόσες ιστοριες με άτομα που ταξίδεψα μονοι.. σκεψου το και θα καταλάβεις, μιά χαρα γραφειο είναι το signatureΣυμφωνω για τη διαφημηση η τη δυσφημηση αλλα που το ξερεις για το 90% του φορουμ? Αλλα και αν ειναι ετσι τι σημασια εχει? Για οσους ταξιδευουν με γκρουπ υπαρχει αλλο φορουμ?
Μια και ήδη έκλεισες και it's no use crying over spilt milk, σκέψου θετικά και απόλαυσέ το...ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ SIGNATURE TRAVEL
EINAI KAΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Και τι εγινε αν οι παλαιοι η οι νεοι ταξιδευουν μονοι τους? Ε, και?να είσαι σιγουρος/η ότι τα παλιότερα μέλη της κοινότητας αξιδευουν μόνοι, διαβασε τις ιστοριες τους εδω και πες μου πόσες ειναι ε γκρουπ και πόσες ιστοριες με άτομα που ταξίδεψα μονοι.. σκεψου το και θα καταλάβεις, μιά χαρα γραφειο είναι το signature
ξεχασες 2-3 γραμματακια και τα συμπληρωσα... με το ποστ συμφωνω.να είσαι σιγουρος/η ότι τα παλιότερα μέλη της κοινότητας ταξιδευουν μόνοι, διαβασε τις ιστοριες τους εδω και πες μου πόσες ειναι με γκρουπ και πόσες ιστοριες με άτομα που ταξίδεψαν μονοι.. σκεψου το και θα καταλάβεις, μιά χαρα γραφειο είναι το signature