• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

SIGNATURE TRAVEL

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το συγκεκριμένο γραφείο αλλά η σωστή διαδικασία δεν θα ήταν ανάποδα? Πρώτα να ρωτάς και μετά να κλείσεις?

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Σωστoooός ο tripdreamer1975. Ωστόσο το πρακτορείο είναι απο τα γνωστά στο είδος του.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Δεν εχω ακουσει κατι ασχημο για το συγκεκριμενο γραφειο.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
αγαπητή μου εδώ δεν ειμαστε για να διαφημίζουμε ουτε να δυσφημίζουμε πρακτορεία (το δεύτερο μάλιστα απαγορεύεται) αφού το κλεισες θα πας και θα μας πεις τι αγχώνεσαι, οτι είναι να γίνει θα γίνει, απλά να γνωρίζεις οτι το 90% εδω ταξιδεύει ανεξάρτητα... καλό ταξίδι

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
αγαπητή μου εδώ δεν ειμαστε για να διαφημίζουμε ουτε να δυσφημίζουμε πρακτορεία (το δεύτερο μάλιστα απαγορεύεται) αφού το κλεισες θα πας και θα μας πεις τι αγχώνεσαι, οτι είναι να γίνει θα γίνει, απλά να γνωρίζεις οτι το 90% εδω ταξιδεύει ανεξάρτητα... καλό ταξίδι
Συμφωνω για τη διαφημηση η τη δυσφημηση αλλα που το ξερεις για το 90% του φορουμ? Αλλα και αν ειναι ετσι τι σημασια εχει? Για οσους ταξιδευουν με γκρουπ υπαρχει αλλο φορουμ?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eίχα πάει με το Signature το κλασικό δεκαήμερο οδικό της Ιταλίας πριν καμιά δεκαριά χρόνια... πολύ καλό πρακτορείο για τότε.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μια χαρά είναι σαν πρακτορείο, αλλά νομίζω πως στα γκρουπάτα είναι να σου κάτσει καλός ξεναγός. Αν βαριέται ή δεν είναι όσο σχετικός θα ήθελες πακέτο. Αν γουστάρει όμως την δουλειά του και κάνει παραπάνω πράγματα από ότι είναι αναγκασμένος να κάνει μπορεί να είναι λόγος για γίνει το ταξίδι σου ακόμα καλύτερο.

Δεν θα πω με ποιο πρακτορείο είναι, αλλά άνθρωπος δικός μου που πήγε στην Κούβα με γκρουπ επειδή δεν προλάβαινε να το οργανώσει μόνος του, με τον άνθρωπο που του έκατσε ως ξεναγός ήταν πολύ τυχερός που πήγε με γκρουπ τελικά. Κι όμως!

Τυχερά είναι αυτά, πάντως γενικά κι από προσωπική εμπειρία αλλά και από γνωστούς μου μια χαρά λόγια έχω ακούσει για το γραφείο.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Συμφωνω για τη διαφημηση η τη δυσφημηση αλλα που το ξερεις για το 90% του φορουμ? Αλλα και αν ειναι ετσι τι σημασια εχει? Για οσους ταξιδευουν με γκρουπ υπαρχει αλλο φορουμ?
να είσαι σιγουρος/η ότι τα παλιότερα μέλη της κοινότητας αξιδευουν μόνοι, διαβασε τις ιστοριες τους εδω και πες μου πόσες ειναι ε γκρουπ και πόσες ιστοριες με άτομα που ταξίδεψα μονοι.. σκεψου το και θα καταλάβεις, μιά χαρα γραφειο είναι το signature

shristod

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ SIGNATURE TRAVEL
EINAI KAΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μια και ήδη έκλεισες και it's no use crying over spilt milk, σκέψου θετικά και απόλαυσέ το... :D

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
να είσαι σιγουρος/η ότι τα παλιότερα μέλη της κοινότητας αξιδευουν μόνοι, διαβασε τις ιστοριες τους εδω και πες μου πόσες ειναι ε γκρουπ και πόσες ιστοριες με άτομα που ταξίδεψα μονοι.. σκεψου το και θα καταλάβεις, μιά χαρα γραφειο είναι το signature
Και τι εγινε αν οι παλαιοι η οι νεοι ταξιδευουν μονοι τους? Ε, και?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
να είσαι σιγουρος/η ότι τα παλιότερα μέλη της κοινότητας ταξιδευουν μόνοι, διαβασε τις ιστοριες τους εδω και πες μου πόσες ειναι με γκρουπ και πόσες ιστοριες με άτομα που ταξίδεψαν μονοι.. σκεψου το και θα καταλάβεις, μιά χαρα γραφειο είναι το signature
ξεχασες 2-3 γραμματακια και τα συμπληρωσα... με το ποστ συμφωνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom