• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

SIGNATURE TRAVEL

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Tripakia , δεν υπάρχεις :)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Υπαρχω κι οχι μονο υπαρχω, σημερα κρυωνω κιολας...
κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι τέλειος;) ανναπάνο μάλλον δε κατάλαβες τι εννοώ.... διαβαζεις 500 ιστοριες και σχεδον όλες είναι από μεμονομένους ταξιδιώτες και ρωτας να σου πω από που συμπεραίνω ότι η συντριπτικη πλειοψηφία ταξιδευουν μόνοι τους? οι γκρουπάτοι ή δεν υπάρχουν ή ντρεπονται να γράψουν ιστορίες, εγω λέω το πρώτο εσύ τι λες?

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι τέλειος;) ανναπάνο μάλλον δε κατάλαβες τι εννοώ.... διαβαζεις 500 ιστοριες και σχεδον όλες είναι από μεμονομένους ταξιδιώτες και ρωτας να σου πω από που συμπεραίνω ότι η συντριπτικη πλειοψηφία ταξιδευουν μόνοι τους? οι γκρουπάτοι ή δεν υπάρχουν ή ντρεπονται να γράψουν ιστορίες, εγω λέω το πρώτο εσύ τι λες?
Εννοεις οτι δεν υπαρχουν στο συγκεκριμενο φορουμ? Γνωριζεις καποιο αλλο φορουμ που να ειναι ειδικα για γκρουπατους? Επισης το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων? Οι γκρουπατοι δεν εχουν να μας δωσουν τις σωστες πληροφοριες για καποια ταξιδια?Ολοι μαζι δεν αγαπαμε τα ταξιδια? Παιζει ρολο το πως ταξιδευει ο καθενας?

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σαν να ξεφύγαμε...

Μόνο on topic από εδώ και κάτω...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Εννοεις οτι δεν υπαρχουν στο συγκεκριμενο φορουμ? Γνωριζεις καποιο αλλο φορουμ που να ειναι ειδικα για γκρουπατους? Επισης το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων? Οι γκρουπατοι δεν εχουν να μας δωσουν τις σωστες πληροφοριες για καποια ταξιδια?Ολοι μαζι δεν αγαπαμε τα ταξιδια? Παιζει ρολο το πως ταξιδευει ο καθενας?
φυσικα και υπάρχουν, ποιος είπε πως όχι, είπα εγω να μη δώσουν? μια διευκρίνηση εκανα, δε νομιζω να ενοχλησα

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
φυσικα και υπάρχουν, ποιος είπε πως όχι, είπα εγω να μη δώσουν? μια διευκρίνηση εκανα, δε νομιζω να ενοχλησα
Και γω μια διευκρινηση εκανα. Ελπιζω να μην ενοχλησα και γω.Το σιγουρο ειναι οτι ενοχλησαμε το Fitziano,ε?;)

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ακομα και με το καλυτερο γραφειο να κλεισει κανεις πιστευω ειναι πολυ καλυτερα να εχεις διαβασει εναν οδηγο - εστω και τα βασικα! Ειχα κλεισει για χριστουγεννα με το χειροτερο πρακτορειο εν γνωση μου μονο και μονο για παρω την τιμη του ξενοδοχειου και τα αεροπορικα. Ο ξεναγος ηταν χαλια, αλλα δεν υπηρξε κανενα προβλημα γιατι ειχαμε ηδη μαθει τα παντα. Αλλα και καλος να ειναι ο ξεναγος, παλι χρειαζεται μια προεργασια ωστε να τα εχεις ηδη επεξεργαστει και να τα καταλαβεις καλυτερα οταν θα τα δεις απο κοντα! Αυτα πιστευω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom