fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Tripakia , δεν υπάρχεις
Υπαρχω κι οχι μονο υπαρχω, σημερα κρυωνω κιολας...Tripakia , δεν υπάρχεις
Ερχεται βροχή , Μεγάλη Παρασκευή σήμερα στη Χαλκιδική.Υπαρχω κι οχι μονο υπαρχω, σημερα κρυωνω κιολας...
κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι τέλειος ανναπάνο μάλλον δε κατάλαβες τι εννοώ.... διαβαζεις 500 ιστοριες και σχεδον όλες είναι από μεμονομένους ταξιδιώτες και ρωτας να σου πω από που συμπεραίνω ότι η συντριπτικη πλειοψηφία ταξιδευουν μόνοι τους? οι γκρουπάτοι ή δεν υπάρχουν ή ντρεπονται να γράψουν ιστορίες, εγω λέω το πρώτο εσύ τι λες?Υπαρχω κι οχι μονο υπαρχω, σημερα κρυωνω κιολας...
με κοροιδεύει και τον μπιζάρεις? θα σας κανονισω μποθTripakia , δεν υπάρχεις
Εννοεις οτι δεν υπαρχουν στο συγκεκριμενο φορουμ? Γνωριζεις καποιο αλλο φορουμ που να ειναι ειδικα για γκρουπατους? Επισης το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων? Οι γκρουπατοι δεν εχουν να μας δωσουν τις σωστες πληροφοριες για καποια ταξιδια?Ολοι μαζι δεν αγαπαμε τα ταξιδια? Παιζει ρολο το πως ταξιδευει ο καθενας?κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι τέλειος ανναπάνο μάλλον δε κατάλαβες τι εννοώ.... διαβαζεις 500 ιστοριες και σχεδον όλες είναι από μεμονομένους ταξιδιώτες και ρωτας να σου πω από που συμπεραίνω ότι η συντριπτικη πλειοψηφία ταξιδευουν μόνοι τους? οι γκρουπάτοι ή δεν υπάρχουν ή ντρεπονται να γράψουν ιστορίες, εγω λέω το πρώτο εσύ τι λες?
φυσικα και υπάρχουν, ποιος είπε πως όχι, είπα εγω να μη δώσουν? μια διευκρίνηση εκανα, δε νομιζω να ενοχλησαΕννοεις οτι δεν υπαρχουν στο συγκεκριμενο φορουμ? Γνωριζεις καποιο αλλο φορουμ που να ειναι ειδικα για γκρουπατους? Επισης το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων? Οι γκρουπατοι δεν εχουν να μας δωσουν τις σωστες πληροφοριες για καποια ταξιδια?Ολοι μαζι δεν αγαπαμε τα ταξιδια? Παιζει ρολο το πως ταξιδευει ο καθενας?
Και γω μια διευκρινηση εκανα. Ελπιζω να μην ενοχλησα και γω.Το σιγουρο ειναι οτι ενοχλησαμε το Fitziano,ε?φυσικα και υπάρχουν, ποιος είπε πως όχι, είπα εγω να μη δώσουν? μια διευκρίνηση εκανα, δε νομιζω να ενοχλησα
Ή εγώ θα διορθώνω ή ο tripakias...ξεχασες 2-3 γραμματακια και τα συμπληρωσα... με το ποστ συμφωνω.
Εχω την εντυπωση πως ο taver κραταει τα σκηπτρα...Ή εγώ θα διορθώνω ή ο tripakias...