thalia tsif
Member
Κ σπο αθηναΑπό Βερολίνο μόνο βλέπω
Κ σπο αθηναΑπό Βερολίνο μόνο βλέπω
Ναι μπορείς.. όπως την ραιανΚαλημεραα
Θα ηθελα να ρωτησω αν δεν κλεισεις θεσεις μπορεις να αλλαξεις και να καθησεις με αυτον που επιθυμεις; Τυπου ραινερ ας πουμε
Εκλεισα το αεροπορικο 380 θεσεις δεν εχω κλεισει ειναι 16ε/ πτηση/ ατομο
επειδη δεν έχει παντού ηλεκτρονικό τσεκ ιν και πας στο γκισέ και κανεις,σε βάζουν μαζί όταν μπορούν.Καλημεραα
Θα ηθελα να ρωτησω αν δεν κλεισεις θεσεις μπορεις να αλλαξεις και να καθησεις με αυτον που επιθυμεις; Τυπου ραινερ ας πουμε
Εκλεισα το αεροπορικο 380 θεσεις δεν εχω κλεισει ειναι 16ε/ πτηση/ ατομο
χωρίς να έχω πετάξει με την scoot (αν και πιστεύω ότι το το σέρβις θα είναι το ίδιο) θα βρεις τις άλλες δυο καλύτερες. Μπορεί να πετύχεις και 380. τηλεόραση σίγουρα θα έχουν. Να μας πεις τη γνώμη σου.(επιστρέφω την Τετάρτη με Singapore και Lufthansa - ο Θεός βοηθός).
Προφανώς είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία υπενθύμισης που έτρεχε κάποιος μηχανισμός του mytrip. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, όπως επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την εταιρεία έχοντας τον αριθμό κράτησης, για να επιβεβαιώσεις το δρομολόγιο σου. Χωρίς άγχος.Μου έστειλε λοιπόν το mytrip.gr μειλ ότι η πτηση μπυ πλησιάζει και είχε πάνω τις παλιές ημερομηνίες, δηλαδή 10 Νοεμβρίου. Μπήκα στο σάιτ της scoot και μπυ βγάζει ότι η πτηση μου είναι στις 12 του μήνα. Έχω αγχωθεί αρκετά, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο ;