poised
Member
Δε σου στοιχίζει τίποτα να δοκιμάσεις, ειδικά αφού κάνανε αυτοί την αλλαγή.
Δεν έχω δει αυτή την επιλογή πουθενά τόσα χρόνια, ίσα ίσα σχεδόν σε όλες τις πτήσεις το αεροπλάνο είναι φουλ, μακάρι να έδιναν μία θέση ακόμα για 60, θα παίρνανε πολλοί. Αντίθετα θυμάμαι ότι λέει αν χρειάζεσαι παραπάνω θέση γιατί είσαι "person of size" να αγοράσεις δύο από το site και να επικοινωνήσεις με το τηλ. κέντρο να το φτιάξουν.Στη scoot έχεις τη δυνατότητα με 60 ευρώ (αν είστε 2 άτομα από 30 ο καθένας) να πάρετε την ενδιάμεση θέση και να είσαι βασιλιάς!
Αν θυμάμαι καλά πρώτα αγόρασα τις 2 θέσεις Παράθυρο- διάδρομο με κενή τη μεσαία και μετά μου έδινε επιλογή max your space. Το επέλεξα και μου ζήτησε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σε περίπτωση που επιβεβαιώναν την διαθεσιμότητα. Την προηγούμενη της αναχώρησης μου έστειλαν mail.Πώς ακριβώς το αγόρασες ή ζήτησες;
Δεν έχω πληρώσει ποτέ για θέση οπότε παίζει γι αυτό να μην μου εμφανίζει την επιλογή. Πάντως έχει ένα σχετικό ρίσκο να πληρώσεις για να κλείσεις θέση-κενό-θέση και να βρεθείς με έναν άσχετο ανάμεσα γιατί γέμισε το αεροπλάνο. Αν εξαιρέσεις αυτό, εξαιρετική προσφορά.Αν θυμάμαι καλά πρώτα αγόρασα τις 2 θέσεις Παράθυρο- διάδρομο με κενή τη μεσαία και μετά μου έδινε επιλογή max your space. Το επέλεξα και μου ζήτησε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σε περίπτωση που επιβεβαιώναν την διαθεσιμότητα. Την προηγούμενη της αναχώρησης μου έστειλαν mail. View attachment 399139