underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Μπες στο link σχετικά με το check in που σου παρέθεσα παραπάνω. Είναι από την επίσημη σελίδα της εταιρείας. Σε περίπτωση που εξαιρεθεί κάποιο αεροδρόμιο θα το γράψουν εκεί. Επίσης γράφουν πολύ καθαρά σε ποιές περιπτώσεις δεν ενδείκνυται το web check in. Προσωπικά προτιμήσα να κάνω στο αεροδρόμιο επειδή δεν βρήκα το σύστημα στη σελίδα της scoot πολύ εύχρηστο.Αυτο που θελω να πω με το check in ειναι οτι πχ για Βαρκελωνη που ειχα πεταξει η τοτε εταιρία δεν διεθετε on line check in για συγκεκριμενα αεροδρομια οχι για ολα.
Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης είναι μεγάλο και έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις. Αν έχεις πολλές ώρες αναμονής μπορείς να βγεις και στην πόλη. Από εκεί και πέρα οι πτήσεις καθαυτές σίγουρα είναι ζόρι καθώς δεν έχεις ούτε φαγητό, ούτε οθόνη με ταινίες κλπ (εκτός και αν πληρώσεις εξτρά ). Αλλά με κουβέντα, βιβλίο, tablet και λίγο ύπνο κάτι γίνεται.Οσο για το connection το παρατηρησα οτι ολα πανε μεσω Σιγκαπουρης. Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω? Οκ το εισιτηριο ειναι εναιο απλα περιμενω την αλλη πτηση. Παλευεται τοσες ωρες? Αυτο αναρωτιομουν. Εχω ξαναπαει μακρυνο αλλα οχι με τοσο low cost εταιρια. Φο βαμαι θα βαρεσω ενεση τοσες ωρες.
Σου έγραψα παραπάνω τα επιτρεπόμενα μεγέθη στις χειραποσκευές. Εγώ με χειραποσκευή πήγα Ταϋλάνδη το καλοκαίρι και δεν είχα πρόβλημα.Τελος με τις αποσκευες εχω συνηθίσει με ryan να εχω την χειραποσκευη μου και ενα backpack ή τσαντα χειρος μεσαιου μεγεθους. Δεν θα θελα βαλιτσα γτ σκεφτομαι θα μου ανεβασει το κοστος σε ολες τις πτησεις. Και τις ενδιαμεσες. Ποσο εφικτο ειναι δεν ξερω!