pmaria
Member
μικρο παιδι δεν ταξιδευει μακρια απο τους γονεις! Απαγορευται, όπως ενημερωθηκαμε μετα. θα μπορουσαμε να κανουμε μεγαλη ιστορια στην εστω low cost εταιρεια. Αλλά αφου τα βολεψαμε μονοι μας... δεν ειμαστε τετοιοι ανθρωποι.Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως ανέφερα και εγώ σε προηγούμενο μήνυμα, βγάζει θέσεις αυτόματα, εκτός κι αν τις έχει προεπιλέξει κάποιος. Και στην δική μου πτήση το σύστημα με έβαλε να κάτσω μακριά από το συνεπιβάτη μου, κάτι που συνέβη και σε πολύ άλλο κόσμο. Το ότι οι αεροσυνοδοί έκαναν ό, τι μπόρεσαν και μας "βόλεψαν" ήταν φυσικά στα υπέρ τους, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένες να το κάνουν. Αν θέλαμε να κάτσουμε ντε και καλά μαζί θα αγοράζαμε θέση, ή δεν θα πετούσαμε με low-cost. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια με το μικρό παιδί που λες.
σε ευχαριστω για το χαρακτηρισμο!Ας κρατας και μια επιφυλαξη μηπως δεν εισαι παντογνωστης, γιατι όπως ειδες ανεφερα, οτι πραγματι μετα που καθισε πανω απο το σβερκο του η παλια υπάλληλος, ολοι οσοι ζητουσαν να καθισουν μαζι, ως δια μαγειας γινοταν! αλλά όπως ειπα οι συνεπιβατες μας ηταν ανθρωποι με καλη διαθεση και αντιληψη του αυτονοητου(ευτυχως δεν ησουν εσυ δηλ) και αλλαξαμε. Εσυ μην αλλαξεις ποτε την πολυτιμη θεση σου στο αεροπλανο!!!Μα φταίει ο άσχετος και ηλίθιος υπάλληλος της Scoot που έμεινε ξέμπαρκο το μικρό παιδί όχι οι γονείς! Και ευτυχώς που βρέθηκαν και διαδοχικές θέσεις γιατί κάποιοι ανεύθυνοι, άσχετοι και ηλίθιοι γονείς επιβιβάζονται και έχουν την απαίτηση να αλλάξεις θέση για να κάτσουν μαζί με το τέκνο τους (το θυμούνται όταν είναι να πετάξουν όχι όταν είναι να δώσουν 5 ευρώ για μια θέση)...
Last edited by a moderator: