Konstantinoz
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κουβα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκουαδορ,περου
ΤαϊλάνδηΜα δεν θέλω να πάω Βερολίνο θέλω να πάω νοτιοανατολική Ασία αυτό είναι το θέμα
Πρέπει να κάτσεις 7 ημέρες καραντίνα παρότι και αν είσαι εμβολιασμενος αυτό συμβαίνει στις περισσότερες χώρες της ΝΑ ΑσίαςΤαϊλάνδη
η χωρα ανοιγει τη δευτερα χωρις καραντινα κ για ελλαδα. δες το Thailand pass.Πρέπει να κάτσεις 7 ημέρες καραντίνα παρότι και αν είσαι εμβολιασμενος αυτό συμβαίνει στις περισσότερες χώρες της ΝΑ Ασίας
Αλλαζει αυτόΠρέπει να κάτσεις 7 ημέρες καραντίνα παρότι και αν είσαι εμβολιασμενος αυτό συμβαίνει στις περισσότερες χώρες της ΝΑ Ασίας
Οι πτήσεις της Singapore δεν είναι κατευθείαν.Θέλω να ρωτήσω και κάτι που δεν καταλαβαίνω.. μπαινω στο σαιτ της scoot , να κλείσω εισιτήριο Αθήνα-Μπαλί μέσω Σιγκαπούρης, και μου βγαζει μήνυμα πως με μεταφερει στο σαιτ της singapore airlines. Το εισιτήριο εχει 1500 και με 2 στάσεις!
Αν όμως μπώ πάλι στην scoot και βάλω Αθηνα-Σιγκαπούρη και Σιγκαπούρη-Μπαλι , μου βγαίνει το εισιτήριο κανονικά από την scoot , με 750 ευρω και με μία στάση.. τι ακριβώς παίζει?
Το ξέρω , το θέμα μου είναι το εξής. Αφού η scoot έχει και τις δύο πτήσεις , γιατί με πετάει σε πτήση της singapore??Οι πτήσεις της Singapore δεν είναι κατευθείαν.
Τα 1500 τα βλέπω Singapore μέσω άλλου προορισμού.Εσύ βλέπεις scoot 1500 από το site της Singapore;Το ξέρω , το θέμα μου είναι το εξής. Αφού η scoot έχει και τις δύο πτήσεις , γιατί με πετάει σε πτήση της singapore??
Γράψτε άκυρο.. εβαζα ημερομηνία που όντως δεν είχε δρομολόγια η scoot για αυτο με εστελνε στην singapore..Τα 1500 τα βλέπω Singapore μέσω άλλου προορισμού.Εσύ βλέπεις scoot 1500 από το site της Singapore;