karfitsa
Member
Επίσης εκεί, υπάρχουν ισόγεια γραφεια που μπορείς να παρεις εισητηρια με καλές τιμές (αν δεν βρεις από σελίδα)Λας Βεγκας. Που βρήκατε φτηνά εισιτήρια με προσφορα για παραστάσεις;
Επίσης εκεί, υπάρχουν ισόγεια γραφεια που μπορείς να παρεις εισητηρια με καλές τιμές (αν δεν βρεις από σελίδα)Λας Βεγκας. Που βρήκατε φτηνά εισιτήρια με προσφορα για παραστάσεις;
Την πρώτη φορά που πήγα Las Vegas είδα την εξαιρετική παράσταση "Ο". Τα εισιτήρια είχαν βγεί 3 μήνες νωρίτερα. Την δεύτερη φορά ήθελα να πάω στο "La Reve" αλλά δεν βρήκα εισιτήρια, και κοίταξα 2 μήνες νωρίτερα. Η άποψή μου είναι ότι για τις καλές παραστάσεις τα εισιτήρια τελειώνουν νωρίς, γιαυτό φρόντισέ τοΚαλησπέρα θα ηθελήνα ρωτήσω πληροφορίες για Λος Άντζελες και Λας Βεγκας. Που βρήκατε φτηνά εισιτήρια με προσφορα για παραστάσεις; Επίσης, πως βγάλατε διεθνές διπλωμα; Θέλουμε κι εμείς να κάνουμε την εκδρομή στο Γκραν Κάνυον αλλα προς το παρόν έχουμε βρει εκδρομές με λεωφορείο. Επισης, επειδή θέλουμε να κλείσουμε για univeesal και για Disneyland στο Λος Άντζελες εχεις να μας προτεινεις καποιο σάιτ για να βρούμε εισιτήρια; ευχαριστω πολύ!
Ο καθένας με τα γούστα του. Η δική μου σειρά προτίμησης είναι Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη. Η τελευταία δε μου μίλησε και πολύ. Το Yosemite είναι απίστευτο και γενικά η Καλιφόρνια έχει πανέμορφα μέρη προς επίσκεψη.παιδια οκ δεν ειναι Νεα Υορκη αλλα απο οτι βλεπω απο τα σχολια σας αξιζει. Σκεφτομουν για 10 μερες Λας Βεγκας-LA-Καλιφορνια. Το σκεφτομουν αλλα δεν ηξερα εαν πραγματι ειναι ομορφα
Καλησπέρα Γιώτα, θέλετε να νοικιάσετε αμάξι μόνο στο Vegas ή για το σύνολο του ταξιδιού;Καλησπέρα σε όλους και καλή δύναμη εν μεσω πανδημιας και πολεμου! Πρόκειται να ταξιδέψουμε δυο φίλες μεσω united σε ενάμιση μήνα σε Σαν Φρανσισκο, Λος Αντζελες, Grand Canyon και Βέγκας την περίοδο του Πάσχα. Η ερώτηση μου αφορά τη μετακίνηση από το Βεγκας σε grand Kai antelope canyon. Διαβάζοντας τις ιστορίες μελών σχετικά με ταξίδια και διαδρομές στην δυτική ακτή των ΗΠΑ, παρατηρω, ότι οι περισσότεροι από εσάς είχατε νοίκιασει αυτοκίνητο για τη μετακίνηση σας. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε ως προς την ενοικίαση αυτοκινήτου καθότι για τους προφανείς λόγους (ασφάλεια, κανονισμοί, έξτρα χρεώσεις, πιθανά πρόστιμα, παρκάρισμα κλπ) είμαστε σκεπτικές και σκεφτόμαστε την εναλλακτική της οργανωμένης εκδρομής μέσω get your guide h viator. Θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ!
Γεια σου κι εσένα Ορέστη και ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμαστε την ενοικίαση για τη διαδρομή από Vegas σε Grand Canyon and Antelope Canyon. Είναι γενικά εύκολη η ενοικίαση εκεί; Οδηγούμε και οι δυο αρκετά χρόνια, ωστόσο οι προβληματισμοί μου εγείρονται στο γεγονός ότι είναι ένα ξένο κράτος και ενδεχομένως να διαφέρουν οι κανόνες οδήγησης.Καλησπέρα Γιώτα, θέλετε να νοικιάσετε αμάξι μόνο στο Vegas ή για το σύνολο του ταξιδιού;
Τελευταία φορά από αερόδρομιο του Σαν Φρανσίσκο ήταν αρκετά ελαστικοί, φαντάσου ότι εγώ (σαν δεύτερος οδηγός), με καταχώρησαν με το παλιό δίπλωμα το ροζ.
Την ασφάλεια άμα θέλετε την παίρνετε, κάποιες ταξιδιωτικές ασφάλειες έχουν μέσα και ασφάλιση αυτοκινήτου οπότε σας καλύπτει. Αρκεί η ασφάλεια να είναι στο όνομα του οδηγού. Έξτρα χρέωση μπορεί να σας πουν να αγοράσετε ένα ημερήσιο πάσο για τα διόδια και αυτό επίσης άμα θέλετε το παίρνετε.
Παρκάρισμα, στο σύνολο των περιπτώσεων μέσα στις πόλεις υπάρχει κάποια χρέωση, αλλά υπάρχουν εμφανής ταμπέλες στο δρόμο για το που θα στείλεις μήνυμα, δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Σαν Φρανσίσκο θα σας πρότεινα να μην έχετε αμάξι. Και είναι αχρείαστο και έχει πολύ ακριβό πάρκινγκ και επ'ουδενί δεν αφήνετε το αμάξι με τσάντες στα καθίσματα.
Οπότε πρέπει να δείτε Online για ενοικίαση από Vegas, είναι εύκολη η ενοικίαση. Εάν έχετε οδηγήσει στην Ευρώπη, δε θα δυσκολευτείτε στην Αμερική. Η μόνη σημείωση είναι ότι υπάρχουν πολλοί αυτοκινητόδρομοι,θα χρειαστείτε σίγουρα google maps και να έχετε το νου σας στις εξόδους.Γεια σου κι εσένα Ορέστη και ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμαστε την ενοικίαση για τη διαδρομή από Vegas σε Grand Canyon and Antelope Canyon. Είναι γενικά εύκολη η ενοικίαση εκεί; Οδηγούμε και οι δυο αρκετά χρόνια, ωστόσο οι προβληματισμοί μου εγείρονται στο γεγονός ότι είναι ένα ξένο κράτος και ενδεχομένως να διαφέρουν οι κανόνες οδήγησης.
Τέλεια! Επομένως θεωρείς ότι δεν είναι δύσκολη η μετακίνηση με αυτοκίνητο. Εννοείται, πως θα έχουμε google maps και κάποιου είδους ασφάλεια από την εταιρεία ενοικίασης. Εσυ είχες το ροζ δίπλωμα η έβγαλες το διεθνές;Οπότε πρέπει να δείτε Online για ενοικίαση από Vegas, είναι εύκολη η ενοικίαση. Εάν έχετε οδηγήσει στην Ευρώπη, δε θα δυσκολευτείτε στην Αμερική. Η μόνη σημείωση είναι ότι υπάρχουν πολλοί αυτοκινητόδρομοι,θα χρειαστείτε σίγουρα google maps και να έχετε το νου σας στις εξόδους.