babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Το 2015.Ωχ... Ελπίζω τουλαχίστον το ταξίδι σου να ήταν πριν 20 χρόνια.
Τι, όχι?
Το 2015.Ωχ... Ελπίζω τουλαχίστον το ταξίδι σου να ήταν πριν 20 χρόνια.
Τι, όχι?
Δεν χρειάζεσαι βίζα για την Βολιβία και τη Χιλή.Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς ποιο είναι το κόστος για βίζα στην Χιλή και την Βολιβία?
πέρυσι που πέρασα από Αργεντινή στην Χιλή, μου ζητήθηκαν 30 usd. Το έκανα με πρακτορείο, γιατι ήθελα μία μέρα να δω το Torres del Paine. Λες να με κοροϊδέψανε δλδ? Παλιότερα πάλι είχα περάσει τα σύνορα από Περού για Βολιβία, αλλά δεν θυμάμαι αν είχα πληρώσει κάτι....Δεν χρειάζεσαι βίζα για την Βολιβία και τη Χιλή.
Έτσι όπως έθεσες το ερώτημα εγώ κατάλαβα οτι ρωτάς για βίζα απο Ελλάδα. Αν διευκρίνιζες τι ακριβώς θέλεις, δεν θα σου απαντούσα γιατί δεν έχω περάσει τα σύνορα αυτών των χωρών.πέρυσι που πέρασα από Αργεντινή στην Χιλή, μου ζητήθηκαν 30 usd. Το έκανα με πρακτορείο, γιατι ήθελα μία μέρα να δω το Torres del Paine. Λες να με κοροϊδέψανε δλδ? Παλιότερα πάλι είχα περάσει τα σύνορα από Περού για Βολιβία, αλλά δεν θυμάμαι αν είχα πληρώσει κάτι....
Στο ταξίδι που θα κάνουμε από San Pedro de Atacama για Uyuni, θα πληρώσουμε κάτι, για την είσοδο στην Βολιβία?Με Ελληνικό ή άλλο Ευρωπαϊκό διαβατήριο δε χρειάζεσαι κανενός τύπου βίζα για οποιοδήποτε σημείο εισόδου στη Χιλή ή στη Βολιβία.
Σε μερικά σημεία εισόδου/εξόδου της Βολιβίας χρειάζεσαι όμως γρηγορόσημο.
Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα, ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως, ξέρω όμως άλλους που δώσανε 20 βολιβιανά (€2.57 με τη σημερινή ισοτιμία) φιλοδώρημα στον υπάλληλο.Στο ταξίδι που θα κάνουμε από San Pedro de Atacama για Uyuni, θα πληρώσουμε κάτι, για την είσοδο στην Βολιβία?