• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ryanair Ryanair news

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Μήπως να δημιουργηθεί ενα τόπικ "Ryanair Προσφορές " ?
Γιατί η παράθεση τιμών λίγη σχέση με Ryanair News

NikosUs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α
Και γω μη νομιζεις οτι ψαχνω.Απλα εχω αποθηκευμενη την σελιδα με τις διαδρομες και τις φθηνοτερες τιμες που εχει , και ετσι τα βρισκω! ;) Cheap Flights from Thessaloniki to Baden-Baden
Οντως.. ετσι ωστε να προλαβαινουμε να κλεινουμε :Ρ

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
To ανέφερα καθώς το τοπικ έχει ξεφύγει απτα νέα της Ryanair κ έχει μεταβληθεί σε τόπικ παράθεσης τιμών --

michgt

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Στο Θεσσαλονίκη - Χανιά απέσυραν τις τιμές. Μόνιμα; Προσωρινά; Ποιος ξέρει! Το σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει ...

karfitsa

Member
εγώ πάντως έκλεισα το Θεσ/νίκη-Χανιά για ένα ΠΣΚ τον Ιούνιο με 60 ευρώ ενώ η αιγαίου ήθελε 180 και όχι με απ'ευθείας επιστροφή.
Στο Θεσσαλονίκη - Χανιά απέσυραν τις τιμές. Μόνιμα; Προσωρινά; Ποιος ξέρει! Το σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει ...
Εμαθαν οτι θα παει ο Μακης......:cool:!!

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
ναι ρε παιδιά τι έγινε ? πήγα να κλείσω τα εισιτήρια και δεν μπορώ ! τι πάθανε ? έχει ξανά συμβεί ?? εχουμε κανα νεο ??
ΓΚΑΝΤΕΜΙΆ !

Επόμενο Ταξίδι
PARIS
και εγω χτες εκλεισα για χανια ιουνιο καιι σημερα μου δειχνει κενο ,,,τι εγινε το απεσυραν???

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
έχει ξανά συμβεί σε κάποια άλλη πτήση ? γνωρίζει κανένας ?
φανταζόμουν σήμερα θα έχουν ξανά εμφανιστεί !!! αλλα τίποτα

Traveller

Member
Γιατί ρε παιδιά δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο ή δεν στέλνετε ένα email, στο πρόθυμο, άριστο και δωρεάν call center του Λίγδη να λυθεί η απορία σας? Είμαι σίγουρος ότι θα σας εξυπηρετήσουν άψογα... η εταιρία είναι σοβαρή και πάντα λειτουργεί με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη...

chrisbd

Member
Γιατί ρε παιδιά δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο ή δεν στέλνετε ένα email, στο πρόθυμο, άριστο και δωρεάν call center του Λίγδη να λυθεί η απορία σας?
Γιατί φοβούνται μη τους υπερχρεώσει και το τηλεφώνημα ....χρέωση τύπου ροζ τηλεφωνήματος ......γιατί θα σε "πηδήξει" που θα σε "πηδήξει" να μη βάλει και λίγο αίσθημα...:D

road

Member
Αντιλαμβάνομαι την απέχθεια σας προς το ¨λίγδη¨ και εν μέρει την συμμερίζομαι αλλά η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρίας γίνεται πρωτίστως για οικονομικούς λόγους.
Γιατί πολύ απλά δεν είναι διψήφια η διάφορα στη τιμή αλλά ίσως και τριψήφια όταν πρόκειται να ταξιδέψεις οικογενειακώς.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom