tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Τα φοραει ολα λιγο κοντα ο jimp και του χωρανε...
Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα έκανα ένα μόνιμο ίσιωμα σε κομμωτήριο. Τι ταλαιπωρία τραβάς, βρε παιδάκι μου...Α,να σου πω πως μαζί με τα παραπάνω χωράει και ισιωτικο μαλλιών και πιστολάκι,δοκιμασμένα πράγματα αλλά και μικρό desktop,φυσικά και φωτογραφική.
Εγώ τι ισιωμα να κάνω?Για εμφύτευση με βλέπω.Εγώ στη θέση σου, πάντως, θα έκανα ένα μόνιμο ίσιωμα σε κομμωτήριο. Τι ταλαιπωρία τραβάς, βρε παιδάκι μου...
18 ευρω για Ρωμη-Μιλανο,12 για Μπολωνια,20 για Φρανκφουρτη,46 για Λονδιναρα!!Στην Θεσσαλονίκη από ότι θυμάμαι βγήκε απόφαση από τον δήμο ότι δεν θα δώσουν ξανά χρήματα στην Ryanair .
Τα εισιτήρια τα ξεφτίλα πάντως με 10€ πάνε έλα για Ρώμη δεν βγήκαν φέτος δυστυχώς.34€ το φθηνότερο πάνε έλα που είδα για συγκεκριμένες ημέρες όσο για το Λονδίνο εκεί οι τιμές το τελευταίο διάστημα έχουν ξεφύγει αρκετά, από 50€ πάνε έλα που έβρισκα πέρυσι,φέτος με το ζόρι στα 82€ βγήκαν κάποια στιγμή και τώρα πολύ δύσκολα να βρεις κάτω από 200.
Για πηγαινε ελα ειναι αυτες οι τιμες που εγραψα.Οι τιμές που έγραψα είναι για πήγαινε έλα.Αυτές οι τιμές που γράφεις είχαν βγει για μια διαδρομή μόνο.Ευχαριστώ πάντως.