Εγώ απλά το ξύνω. Και παίζω σουντόκου.εγώ κάθε φορά που πετάω με ryanair αγοράζω όλα τα ξυστά που πουλάνε. που ξέρεις, κάποτε μπορεί να κερδίσω το εκατομμυριο.
(δεν πιστεύω να το πήρες στα σοβαρά)??Πως σου παει με 10 ευρω αεροπορικο να δωσεις αλλα τοσα για ξυστα ;
Ναι καλές είναι και οι ώρες των δρομολογίων και χωρίς καθυστερήσεις.ξερω γω.. πηρα και γω ξυστα 4 ευρω ακομα τα κλαιω..
Ξερει κανεις απο το αεροδρομιο στο Λονδινο μεχρι την πολη αν υπαρχουν καθυστερησεις και κινηση με τα λεωφορεια της terravision; Οι ωρες στο προγραμμα ειναι σωστες ;
Αν θυμάμαι καλά, τα 10 ευρώ δώρο (δήθεν) είναι η συνδρομή του πρώτου μήνα. Δηλαδή, ούτε παίρνεις κάποια επιστροφή ούτε πληρώνεις για τον πρώτο μήνα.σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Ναι είναι όπως τα λες.
Ηταν συνδρομή στο pathosgiaekptoseis.gr (από το οποίο μου ήλθε και email με στοιχεία επικοινωνίας
Πάθος Για Εκπτώσεις,145-157 St. John Street, London EC1V4PW).
Κάθε μήνα απαιτείται συνδρομή (αν θυμάμαι καλά 19 ευρώ !!)
Εχω ήδη μπει και έχω κάνει ακύρωση συνδρομής (μου ήλθε και επιβεβαίωση ακύρωση συνδρομής).
Καλού κακού έστειλα και αμφισβήτηση συναλλαγής στην Εθνική (καθώς χρησιμοποίησα πιστωτική κάρτα) .
Ελπίζω να σταματήσει η περαιτέρω χρέωση κάρτας μου...
δεν είναι ακριβώς έτσι...Αν θυμάμαι καλά, τα 10 ευρώ δώρο (δήθεν) είναι η συνδρομή του πρώτου μήνα. Δηλαδή, ούτε παίρνεις κάποια επιστροφή ούτε πληρώνεις για τον πρώτο μήνα.