thessaris
Member
Κατ΄αρχήν μπορείς να μη χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό, δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με το "Λίγδη"Βεβαιότατα... στην απίθανη όμως περίπτωση που κάποιος πάρει μια μικρή βαλίτσα μαζί του θα πρέπει να δώσει ακόμη 70€... στην ακόμη πιο απίθανη περίπτωση που κάποιος πάρει μαζί του μια βαλίτσα 20 κιλών τότε θα δώσει 90€... γιαυτό τον γουστάρω τον Λίγδη, σας ξεβρακώνει και του λέτε κι ευχαριστώ...
Από κει και πέρα, όντως δεν είχα προσέξει ότι χρεώνει τόσο ακριβά τις βαλίτσες, είναι εξωφρενικό το πόσο. Από την άλλη νομίζω ότι είναι απλό. Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει Χανιά, βάζει κάτω τα δεδομένα, (αν χρειάζεται βαλίτσα ή όχι), βλέπει πόσο του βγαίνει (με βαλίτσα ή όχι), συγκρίνει με Aegean αν τον συμφέρει και ακολούθως διαλέγει εταιρεία.
Για ένα ωραίο σ/κ πάντως στα Χανιά μέσα στον Ιούνη, δε βλέπω το λόγο να μη δώσω 60-80 € μόνο με τη χειραποσκευή μου από το να διαλέξω την Aegean με τα διπλάσια ή και παραπάνω. Και ούτε υπάρχει εδώ το επιχείρημα ότι με πάει σε αεροδρόμιο στου διαόλου τη μάνα, όλοι στη Σούδα με πάνε.