Traveller
Member
Μια φορά είπα κι εγώ να ασχοληθώ με κάτι καλό που έκανε ο Λίγδης και με προλάβατε...
Ε βρε taver το εγραψα γενικα και καλα για τις ονομασιες που δινει η εταιρεια στα αεροδρομια της,με τις λεξεις θα παιζουμε?Athens East???? Που δηλαδή να γίνει αυτό? Στην Άνδρο? Τα θέλετε και τα γράφετε αυτά?
Η οποια θα ειναι?Ροδος?Κως?Θεσσαλονικη?Καποια αλλη?Πες μου οτι θα ειναι ο βολος!Δεν πειράζει.Στην επόμενη βάση σύντομα.
με επιφυλαξη 100χιλΑληθεια υπαρχει περιορισμος στα ποσα χιλιομετρα απο το βενιζελος μπορει να λειτουργησει αλλο αεροδρομιο?
ΟΧΙ...Υ.Γ. θα δούμε στο μέλλον καμιά Ryan στα επιδοτούμενα άγονα;
Μια ματια που έριξα έχει και απρίλιο και μάιο.Καλημερα παιδια.Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ξερει κανεις εαν θα ξαναγινουν πτησεις απο θεσσαλονικη -Ντυσελντορφ?Εχει σταματησει το συστημα να βγαζει πτησεις παρολο που υπαρχει σαν προορισμος απο Θεσσαλονικη.:xmas_wink:
Σαν τι να γινεται δηλαδη? Κι εγω οταν εψαχνα μεσα Νοεμβρη για Λονδινο ολες οι πτησεις μεχρι και τελη Γεναρη ηταν πανακριβες γι αυτο και εκλεισα την πρωτη εβδομαδα του Φλεβαρη με 84 ευρω τα 2 ατομα (απλη μεταβαση) ....περιμενε....