Ryanair Ryanair news

kabamarou

Member
Nαι τα κάνω και εγώ αυτά αλλά έστω ότι ταξιδεύει ένα άτομο μόνο του και την ώρα που είναι στο αεροδρόμιο χαλάει το τηλέφωνο του. Τι κάνει; Αν έχει και δεύτερο τηλέφωνο η ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει και εκεί το boarding pass καλώς. Διαφορετικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση

blade_

Member
Nαι τα κάνω και εγώ αυτά αλλά έστω ότι ταξιδεύει ένα άτομο μόνο του και την ώρα που είναι στο αεροδρόμιο χαλάει το τηλέφωνο του. Τι κάνει; Αν έχει και δεύτερο τηλέφωνο η ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει και εκεί το boarding pass καλώς. Διαφορετικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση
Μπαίνει σε κάποιον υπολογιστή εκεί και βρίσκει το qr του. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο σπουδαίο. Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει που βλέπω νέα παιδιά να είναι με τα Α4 στο χέρι στο αεροδρόμιο

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Μπαίνει σε κάποιον υπολογιστή εκεί και βρίσκει το qr του. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο σπουδαίο. Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει που βλέπω νέα παιδιά να είναι με τα Α4 στο χέρι στο αεροδρόμιο
Στην πύλη; Που θα βρεθεί υπολογιστής διαθέσιμος; Εγώ πάντα τα τύπωνα για ασφάλεια αλλά χρησιμοποιούσα το smartphone.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Nαι τα κάνω και εγώ αυτά αλλά έστω ότι ταξιδεύει ένα άτομο μόνο του και την ώρα που είναι στο αεροδρόμιο χαλάει το τηλέφωνο του. Τι κάνει;
Οτι και σε περιπτωση κλοπης/απωλειας εγγραφων/συσκευης αποδεδειγμενη: εκδιδεται νεα καρτα δωρεαν. Το τσεκ ιν ντεσκ φυσικα και θα υπαρχει. Αν δεν αποδεικνυεται αλλα εχει κανει τσεκ ιν απλα θα πληρωνει το τελος επανεκδοσης καρτας επιβιβασης (τωρα 20€).

paefstra

Member
Πολλές φορές το τύπωνα και σε χαρτί το boarding pass για την περίπτωση που πάθαινε κάτι το τηλέφωνο μου εκείνη την ώρα και δεν λειτουργούσε η εφαρμογή η το τηλέφωνο γενικά
Λες στον υπαλληλο να σε αφησει να μπεις στο μειλ σου η στην εφαρμογη της Ryan με τους κωδικους σου απο το κινητο του. Θα ειναι μεσα. Υποψιν μιλαμε για παρα πολυ σπανια περιπτωση να μη λειτουργει το κινητο. Ακομη και τα screen shots αποθηκευονται αυτοματα με την καταλληλη ρυθμιση στο google pictures. Εγω τα κραταω και ετσι.

blade_

Member
Στην πύλη; Που θα βρεθεί υπολογιστής διαθέσιμος; Εγώ πάντα τα τύπωνα για ασφάλεια αλλά χρησιμοποιούσα το smartphone.
Και αν χαθεί ή καεί το χαρτί? Όταν γυρίζετε από έναν προορισμό πως βγάζετε την εκτύπωση? Μεγαλύτερη μανούρα μου φαίνεται να βρω εκτύπωση στο εξωτερικό πάρα σε ένα αεροδρόμιο με χιλιάδες κόσμο να βρω πρόσβαση σε υπολογιστή

kabamarou

Member
Αυτό με τον υπολογιστή δεν το κατάλαβα. Εστω ότι βρίσκεις υπολογιστή στο αεροδρόμιο και από εκεί μπαίνεις στο mail σου και βρίσκεις τον κωδικό σου. Τι θα δείξεις μετά στον έλεγχο;

Τα χαρτιά μπορείς να τα έχεις και διπλά σε διαφορετικά σημεία και να τα εκτυπώσεις από εκεί που μένεις

blade_

Member
Αυτό με τον υπολογιστή δεν το κατάλαβα. Εστω ότι βρίσκεις υπολογιστή στο αεροδρόμιο και από εκεί μπαίνεις στο mail σου και βρίσκεις τον κωδικό σου. Τι θα δείξεις μετά στον έλεγχο;

Τα χαρτιά μπορείς να τα έχεις και διπλά και να τα εκτυπώσεις από εκεί που μένεις
Να υπενθυμίσω ότι είμαστε στο θέμα της Ryanair και οι θέσεις ανοίγουν 24 ώρες πριν την πτήση εκτός αν πληρώσεις, όπου υπενθυμίζω είμαστε στο θέμα της Ryanair

kabamarou

Member
Ε ναι μπορεί να πληρώσει κάποιος για να κρατήσει θέση από πριν. Με τον υπολογιστή όμως δεν έγραψες πως γίνεται

blade_

Member
Ε ναι μπορεί να πληρώσει κάποιος για να κρατήσει θέση από πριν. Με τον υπολογιστή όμως δεν έγραψες πως γίνεται
Τότε δεν έχει νόημα γενικά να πετάξεις με Ryanair. Στο δικό μου σκεπτικό πάντα. Φαντάζομαι ο υπολογιστής μπορεί να στο εκτυπώσει η ακόμα πιο εύκολα ένα κινητό ενός διπλανού πιο εύκολα θα σου κάνει τη δουλειά.
Ξαναλέω με την ίδια λογική της κλοπής χάνεις και το χαρτί.

paefstra

Member
Ο/Η υπαλληλος υποχρεουται να το βρει και να περασει το qr code. Το κανετε περιπλοκο χωρις λογο.

panpan

Member
κανένας υπάλληλος δεν υποχρεούται να ψάξει να βρει τον κωδικό. Ειδικά της Ραυαν.
Ούτε υπάρχουν υπολογιστές και εκτυπωτές ειδικά στα περιφεριακά αεροδρόμια που πετά η Ραυαν.Στην Βαρκελώνη δεν ανοίγει η μπάρα για να πας για έλεγχο χειραποσκευων και τον μόνο που έχει είναι ένας σεκιουριτάς Την απάντηση την έχει δώσει ο @Samion
Μια φορά την πάτησα παλιά γιατί δεν είχα καλό ιντερνέτ και δεν φόρτωνε. Έκτοτε κάνω screen shots και αν ταξιδεύω μόνος μου (σπάνια) παίρνω μαζί μου και ένα παλιό τηλέφωνο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.920
Μέλη
39.634
Νεότερο μέλος
Kostis80

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα