panpan
Member
Σαράγιεβο για σκι. Υπέροχες πίστες.Σεράγεβο.
Σαράγιεβο για σκι. Υπέροχες πίστες.Σεράγεβο.
Γονυπετώς.Σαράγιεβο για σκι. Υπέροχες πίστες.
Οι πελατες τους δεν ειναι οι Σαλονικοι αλλα οι Πολωνοι που ερχονται στον φωτεινο ζεστο ελληνικο τουριστικο παραδεισο.Όνειρο ζωής όλων των Θεσσαλονικιών και της περιφέρειας είναι να επισκεφτούνε το μαγευτικό Πόζναν στην κατά πληκτική ΜΠολωνία.
Θα γεμίσει (ίσως) αυτή τη σεζόν από τους περίεργους και μην το είδατε μετά. Κάτι σαν τα Τίρανα της αντίπαλης.
Κόψανε τη Χιρονα κόψανε το Αμμάν. Μας έχει παστώσει με 400 άσχετους προορισμούς στη γερμάνια και στην ΜΠολωνία και μας βάλανε και το κερασάκι στην τούρτα.
Ποζναν λέει και ολίγον τι Σεράγεβο. θα τρέξουμε.
Έχει ενδιαφέρον η πτήση για Σεράγεβο...Poznan & Sarajevo στο πρόγραμμα της εταιρείας από Θεσσαλονίκη!
Μόνο Ιούλιο και Αύγουστο προς το παρόν και με "τσουχτερές" τιμές.Έχει ενδιαφέρον η πτήση για Σεράγεβο...
Ε δεν κάνουμε τίποτα τότε.... Νομίζα θα είναι όπως η πτήση για Ζάγκρεμπ....Μόνο Ιούλιο και Αύγουστο προς το παρόν και με "τσουχτερές" τιμές.
Εβγαλε τιμες? Θα κανω το Αθηνα Θεσσαλονικη μεσω Ελσινκι?Θεσσαλονίκη Ελσίνκι 2Χ την εβδομάδα. (Αύγουστο Χ3 Τρίτη πέμπτη Σάββατο) σε πάρα πολύ καλά ωράρια. Αναχώρηση Σάββατο 05:45 το πρωί, επιστροφή τρίτη 21:05 το βράδυ. Αρχίζει 2 Απριλίου κλείνει 26 Οκτωβρίου.
Εξαιρετικό καινούριο δρομολόγιο. Θα το τιμήσουν πιστεύω αρκετοί.
Εχει κανονικά τιμές άλλα ρίξε και μια ματιά με την αιγαίου από Αθηνά, το φθινόπωρο είναι ίδιες πάνω κάτω. Φυσικά στην ραιαν αναμένετε να πέσουν τότε. θέλει παρακολούθηση το Ελσίνκι είναι πανέμορφο και έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω.Εβγαλε τιμες? Θα κανω το Αθηνα Θεσσαλονικη μεσω Ελσινκι?
Παντως εμενα το Ελσινκι μ αρεσε. ΕΙδικα με μεγαλη διαρκεια μερας αξιζει.
Φθινοπωρο δεν εχω αδεια. Εδω λεμε να συνδυασουμε με ενα εξοδο την καθιερωμενη θερινη επισκεψη στο πατρικο με αναψυχη. Το εχω κανει μεσω Μπριζ, μεσω Βενετιας και λεω να το ξανακανω αν βολεψει.Εχει κανονικά τιμές άλλα ρίξε και μια ματιά με την αιγαίου από Αθηνά, το φθινόπωρο είναι ίδιες πάνω κάτω. Φυσικά στην ραιαν αναμένετε να πέσουν τότε. θέλει παρακολούθηση το Ελσίνκι είναι πανέμορφο και έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω.