giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
ετσι πιστευω κι εγω..σε πολλους απο δω μεσα η επιστημη και οχι μονο εχει σηκωσει τα χερια ψηλα..Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
ετσι πιστευω κι εγω..σε πολλους απο δω μεσα η επιστημη και οχι μονο εχει σηκωσει τα χερια ψηλα..Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Σώπα καημένε. Γιατί; Να κάτσει να μιζεριάζει για μια κακοτυχία που ωφείλεται στις καιρικές συνθήκες ;Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
χαχα... εχω φωτογραφικο υλικο απο το αεροδρομιο... (δεν ηταν κ ασχημο τωρα που το σκεφτομαι)χαχχαχαχαχαχχα εγω παντως σαν ανθρωπος παλι κατεβηκα..ηταν παντως πολυ ειδυλλιακα να κατεβεις σε ενα ερημο και χιονισμενο αεροδρομιο..κριμα που η μηχανη μου δεν ειχε μπαταρια..με φανταζομαι σαν τον τρελο να βγαζω φωτο με απαθεια ενω οι υπολοιποι να φωναζουν και να βριζουν..κριμα!
εγω απλα επισημανα τις λεπτομερεις..ναι ηταν ταλαιπορια αλλα και παλι ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα..οταν ειναι αρνητικος ολα του φαινονται αρνητικα..χαχα... εχω φωτογραφικο υλικο απο το αεροδρομιο... (δεν ηταν κ ασχημο τωρα που το σκεφτομαι)
δεν μεγαλοποιω τα πραγματα... η ταλαιπωρια ηταν τεραστια... και το ξερεις
εγω αυτο επισημανα... τωρα περα απο αυτο υπαρχει κ η fun πλευρα της ζωης που ειναι για αλλο forum... δεν θα ερθω σε αντιδικια με κανεναν εδω... απλα λεω καποια πραγματα για να δω... αν τα εχουν βιωσει και αλλοι κ αν ειναι οκ να σε συμπεριφερονται ετσι... και αν ειναι φιξ διαδικασια το σκισημο των επιβατων... δηλαδη μην μενεις σε λεπτομερειες... αντι για 1 φτασαμε 12:15 και αντι για 4 στασεις καναμε 3 χανουμε το δασος πιστευω.
κατ αρχην δεν γελοιοποιησα το θεμα..ειπα πως το εζησα εγω,ειπα οτι διακωμωδησα εγω μια κατασταση.απ τη στιγμη που εγινε ετσι δεν θα καθησω να ουρλιαζω και να χτυπιεμαι γιατι εγινε αυτο το πραγμα.και επισης δεν υπηρχαν ηλικιωμενοι..μονο ενας θειος 65αρης που μια χαρα τον ειδα..Εκτός από εσένα που μπορεί να σου άρεσε το εξωτικό shock ταξιδάκι στη Βουλγαρία, φαντάζομαι θα υπήρχαν στο αεροπλάνο και άλλοι άνθρωποι ηλικιωμένοι, άνθρωποι που μπορεί να έχασαν κάποιο ραντεβού, παιδιά κτλ. Οπότε ας μη γελοιοποιούμε το θέμα του OP.
Γι αυτο εχω απαντησει αλλα δεν τη γραφω τωρα γιατι θα μου την πεσουν αρκετοι και δεν εχω ορεξη τωρα.Όλα αυτά να τα δεχτώ, αλλά γιατί γουστάρει η Ράιαν να πληρώνει εκτάκτως λεωφορεία από τη Σόφια στη Θεσσαλονικη, χωρίς να υπάρχει σοβαρος λόγος, υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που μπορεί να το εξηγήσει?
Εγώ το είχα καταλάβει από καιρό ότι ζεις στην Σουηδία αλλά τώρα σιγουρεύτηκα (άντε καμιά Δανία με το ζόρι).Συνήγορος διαβόλου: σωστά αυτά που λες γενικώς, αλλά μη ξεχνάς ότι αρκετοί άνθρωποι δε γνωρίζουν που και πώς να διαμαρτυρηθούν ή ποια είναι τα δικαιώματά τους. Οπότε αν υπάρχει υπερβάλλουσα αγανάκτηση από έναν, είναι και καλό γιατί ενημερώνονται και άλλοι λίγο πιο απονήρευτοι.