ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
δόξα το θεό, υπάρχουν και νορμάλ άνθρωποι
σευχαριστω ρε Θαναση..δεν μπορεις να φανταστεις ειληκρινα τι ακουσα..μια ειπε μαλιστα οτι ''εγω ειδα απ το παραθυρο κατα την προσγειωση οτι τα δεντρα δεν κουνιοντουσαν,η θαλασσα δεν ειχε κυμα αρα δεν φυσουσε αρα γιατι αυτος δεν το προσγειωσε?''δόξα το θεό, υπάρχουν και νορμάλ άνθρωποι
μηπως εισαι υπερβολικος η δεν θυμασαι?εκανε 2 μισαωρες στασεις,και στα συνορα με τους ελεγχους παλι μιση ωρα..το οτι μας παρατησαν του τιτλου το υποστηριζω γιατι μας κατεβασαν σαν τα ζωα κατω στο αεροδρομιο, η αεροσυνοδοι ολο ι dont know ελεγαν και μετα απο 20 λεπτα ανεφοδιασμου εφυγαν
και εμεις μειναμε 1 ωρα εκει, με κανεναν υπεφθυνο της Ryan Air ουτε καν που ειμασταν δεν ξεραμε ευτυχως υπηρχαν τηλεφωνα με GPS και με 3 υπαλληλους σε ολο το αεροδρομιο... ενας security... ενας στο Καφε και ενας ground crew...
370χλμ ελεγε... αλλα παιδια ο δρομος για να φτασουμε ηταν απιστευτος.... 1.5 λωριδα ολο το ταξιδι και οπου περνουσαν λεωφορεια νταλικες απο την αλλη μερια εκανε μια ωρα για μια στροφη... χωρια τις 5-6 στασεις
δεν ξερω επειδη πεταω αρκετα χρονια ευτυχως δεν μου ειχε ξανατυχει κατι παρομοιο... αλλα απο οτι βλεπω το εχουν παθει κ αλλοι κ με μεγαλες εταιριες οχι μονο low cost...
Είμαι πολύ περίεργη να μάθω πώς κατεβαίνουν τα ζώα από αεροπλάνο ....το οτι μας παρατησαν του τιτλου το υποστηριζω γιατι μας κατεβασαν σαν τα ζωα κατω στο αεροδρομιο
xaxa ναι ρε γαμωτο!! Παιδια γελασα ομως παρολα αυτα οταν βλεπαμε οτι προσγειωνομαστε στο πουθενα.... ουτε σπιτια ουτε τιποτα για 10αδες χιλιομετρα.... και αριστερα κ δεξια μερικα πυρηνικα εργοστασια δεν ξερω και εγω τι ηταν.... και οταν εσκασαν και οι λεωφοριατζηδες ηταν πολυ ρετρο το ολο σκηνικο! χαχαSneekpeek,κακώς δεν πλήρωσες πιο ακριβό εισιτήριο να πας με άλλη εταιρία.Θα σε γυρίζανε με ακριβότερο λεωφορείο άλλης μάρκας (που πάει και πιο γρήγορα)
χαχχαχαχαχαχχα εγω παντως σαν ανθρωπος παλι κατεβηκα..ηταν παντως πολυ ειδυλλιακα να κατεβεις σε ενα ερημο και χιονισμενο αεροδρομιο..κριμα που η μηχανη μου δεν ειχε μπαταρια..με φανταζομαι σαν τον τρελο να βγαζω φωτο με απαθεια ενω οι υπολοιποι να φωναζουν και να βριζουν..κριμα!Είμαι πολύ περίεργη να μάθω πώς κατεβαίνουν τα ζώα από αεροπλάνο ....
Α να γεια σου ! Ο καθείς με την ιδιότητά του .χαχχαχαχαχαχχα εγω παντως σαν ανθρωπος παλι κατεβηκα..ηταν παντως πολυ ειδυλλιακα να κατεβεις σε ενα ερημο και χιονισμενο αεροδρομιο..κριμα που η μηχανη μου δεν ειχε μπαταρια..με φανταζομαι σαν τον τρελο να βγαζω φωτο με απαθεια ενω οι υπολοιποι να φωναζουν και να βριζουν..κριμα!
αλλα ελεγες πριν..οποτε μη γρινιαζεις μην παραπονιεσαι και μη μεγαλοποιεις τις καταστασεις..εγω μονο θετικα το ειδα το ολο συμβαν..και ναι θα ξαναπεταξω με ryanair..και θα ξαναπεταξουν και ολες αυτες οι θειες που αγανακτησαν και ορκιζονταν οτι δεν θα την επιλεξουν ξανα..και μου ζαλισαν το κεφαλι σε ολη τη διαδρομη..xaxa ναι ρε γαμωτο!! Παιδια γελασα ομως παρολα αυτα οταν βλεπαμε οτι προσγειωνομαστε στο πουθενα.... ουτε σπιτια ουτε τιποτα για 10αδες χιλιομετρα.... και αριστερα κ δεξια μερικα πυρηνικα εργοστασια δεν ξερω και εγω τι ηταν.... και οταν εσκασαν και οι λεωφοριατζηδες ηταν πολυ ρετρο το ολο σκηνικο! χαχα
και απλα το διασκεδασα και το διακωμμωδησα αυτο το εξτρα ταξιδι στην εξωτικη βουλγαρια..
...και στη διαδρομη ειδαμε ωραιοτατα τοπια..αχαριστοι ανθρωποι τι να πεις
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!ηταν παντως πολυ ειδυλλιακα να κατεβεις σε ενα ερημο και χιονισμενο αεροδρομιο..