Τι ωραία ιδέα οι λίμνες...!!! Και με αυτό τον καιρό θα είναι φανταστικά..Μήπως να το ξανασκεφτώ???Venia ποιες ημερομηνίες κοιτάς; Γιατί κι εγώ δεν είχα δει, έχει εκθέσεις και τελικά θα μείνω μπέργκαμο και θα πάω λίμνες αν έχει καλό καιρό. Βρήκα σπίτι για 8 άτομα με 375ευρώ! Τρεις μέρες ευτυχώς! Θα έχουμε και αυτοκίνητο, θες να έρθεις κι εσύ;; εγώ έκλεισα 20 με 23 Απρίλη
Εχει τόσες ενδιαφέροντες πόλεις σε απόσταση μιας μιάμισυ ώρας από το Μπέργκαμο, που θα χρειαστείς ΟΛΕΣ τις προσφορές για να τις εξαντλήσεις. Μη το σκέφτεσαι καθόλου αν έχεις δει μόνο το Μιλάνο από βόρεια Ιταλία.Τι κρίμα που Μιλάνο έχω πάει... Σε λίγο θα βγάλουν και τιμή με αρνητικό πρόσημο... Προφανώς προσπαθούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος των ακυρώσεων.. όπως και να'χει εμάς αυτό μας συμφέρει!!!
Έχω πάει και στις λίμνες αλλά έμεινα μια μέρα. Αυτό το μέρος δε χορταίνεται εύκολα...ψήνομαι...!!!Εχει τόσες ενδιαφέροντες πόλεις σε απόσταση μιας μιάμισυ ώρας από το Μπέργκαμο, που θα χρειαστείς ΟΛΕΣ τις προσφορές για να τις εξαντλήσεις. Μη το σκέφτεσαι καθόλου αν έχεις δει μόνο το Μιλάνο από βόρεια Ιταλία.