battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Καθόλου απίθανο/περίεργο, τελείωσαν οι φθηνές θέσεις για αυτές τις ημερομηνίες και αυξάνεται η τιμή. Αν δεις σε ένα μικρό πίνακα που βγάζει στις τιμές των εισιτηρίων (στη σελίδα που εμφανίζει όλη την εβδομάδα εννοώ) θα δεις ότι αναλύει την τιμή που σου δίνει, προσθέτει τους φόρους, το online check in κλπ. Έχει άλλες ημερομηνίες (αν περίσσεψαν) που είναι 10 ευρώ πήγαινε έλα σε προσφορά, οπότε φόροι/online check in κλπ είναι 0 και δίνει τιμή τελική 10 ευρώ. *Παιδιά, επειδή είμαι τελείως άσχετη, θέλω να ρωτήσω το εξής: έβαλα για θεσσαλονίκη-Ρώμη για 2 άτομα, 27 Απριλίου με 1 Μαίου και μου τα βγάζει περίπου 147 ευρώ, ενώ για Μιλάνο περίπου 47 ευρώ. Κάνω κάτι λάθος ή όντως ξεκινάει η προσφορά από 10 ευρώ αλλά με τους φόρους κλπ. ανεβαίνει?? Τα φώτα σας παρακαλώ!!
* Όταν λεώ τελική τιμή να σημειώνεις ότι ισχύει αν έχεις προπληρωμένη mastercard, δε βάλεις βαλίτσα (δηλαδή έχεις χειραποσκευή συγκεκριμένων διαστάσεων, μία ανά άτομο) και δε ξεχάσεις να κάνεις το online check in και να εκτυπώσεις το boarding pass. Σε αντίθετη περίπτωση και για τα 3 επιβαρύνεσαι κι άλλο. Αλλά αν τα τηρήσεις είναι αυτό που βλέπεις, 10 ευρώ.
Αν σε βολεύουν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες μόνο για Ρώμη, δες και αλιτάλια μήπως βρεις παρόμοιες τιμές.