• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία RQ Barcelona Card

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
μεσα η πολη ειναι ζωνη 1,το εισητηριο κοστιζει 8,25 και μπορεις να το χρησιμοποιησεις
μεχρι 28-02-2012.
Απο την στιγμη που θα το ακυρωσεις μπορεις να μετακινησε για 1 ωρα και 10 λεπτα
με οσες αλλαγες θελεις,μετρο,λεωφορειο,τραμ
συνηθως οι αναπροσαρμογες των τιμων γινονται 01-01 καθε ετους
οποτε σου δινει ακομα δυο μηνες να το χρησιμοποιησεις
Ειναι 10 εισητηρια συνολικης αξιας 8,25 δλδ 0,825 το ενα.
Μολις ειδα το εισητηριο μου και εχω λαθος τον χρονο διαρκειας,ειναι
1 ωρα και 15 αντι 1 και 10 που ειπα
Ευχαριστω πολυ.Ελπιζω να ειναι ηπια η αναπροσαρμογη τους και οχι κατα τα Ελληνικα προτυπα :bleh::haha:

μεσα η πολη ειναι ζωνη 1,το εισητηριο κοστιζει 8,25 και μπορεις να το χρησιμοποιησεις
μεχρι 28-02-2012.
Απο την στιγμη που θα το ακυρωσεις μπορεις να μετακινησε για 1 ωρα και 10 λεπτα
με οσες αλλαγες θελεις,μετρο,λεωφορειο,τραμ

Για να δώ όλα τα αξιοθέατα μου φτάνει μόνο η ζώνη 1 η χρειάζομαι και κάτι αλλο?

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
εχουν αλλαξει τα δεδομενα για το 2012?εννοω ως προς τις τιμες και τη διαρκεια του Τ10?

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
διαβαζοντας τον ταξιδιωτικο οδηγο του travelstories μπερδευτηκα σχετικα με το συστημα Τ10!ο οδηγος αναφερει- Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, συμφέρει να αγοράσεις μία targeta, ένα εκπτωτικό εισιτήριο. Η targeta T-10 ("tay day-oo") , (για την ζώνη 1) ισχύει για 10 διαφορετικές διαδρομές στο μετρό, τα λεωφορεία, και στους σταθμούς FGC και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από περισσότερα του ενός, πρόσωπα, μόνο που πρέπει, κάθε φορά, να ακυρώνονται, τόσες φορές, όσα και τα πρόσωπα που συνοδεύουν τον κομιστή.
δηλαδη για να καταλαβω η targeta δεν ειναι απλα δεκα εισιτηρια του μετρο τα οποια και χρησιμοποιω αναλογως?και αν αγορασω εγω Τ10 μπορει με το ιδιο εισιτηριο να περασει ολη η παρεα μου?

Bahari

Member
Το Τ-10 είναι μια δεσμίδα με 10 εισιτήρια. Άρα τα χρησιμοποιείς όπως ακριβώς και εδώ: ένα εισιτήριο ανά άτομο.

panpan

Member
@δηλαδη για να καταλαβω η targeta δεν ειναι απλα δεκα εισιτηρια του μετρο τα οποια και χρησιμοποιω αναλογως?και αν αγορασω εγω Τ10 μπορει με το ιδιο εισιτηριο να περασει ολη η παρεα μου?
Eιναι ενα εισιτηριο πολλαπλων διαδρομων και πολλαπλων προσωπων.
Δηλαδη, εισαι εσυ με ενα ατομο μαζι,το βαζεις στο μηχανημα,ανοιγεις την πορτα και δινεις το εισητηριο στον φιλο σου να κανει και αυτος το ιδιο.
Ετσι μπορειτε να κανετε 5 διαδρομες 2 ατομα,συνολο 10.

Bahari

Member
Το Τ-10 είναι μια δεσμίδα με 10 εισιτήρια. Άρα τα χρησιμοποιείς όπως ακριβώς και εδώ: ένα εισιτήριο ανά άτομο.
Eιναι ενα εισιτηριο πολλαπλων διαδρομων και πολλαπλων προσωπων. Δηλαδη, εισαι εσυ με ενα ατομο μαζι,το βαζεις στο μηχανημα,ανοιγεις την πορτα και δινεις το εισητηριο στον φιλο σου να κανει και αυτος το ιδιο. Ετσι μπορειτε να κανετε 5 διαδρομες 2 ατομα,συνολο 10.
Λαθος,ειναι ενα εισιτηριο 10 διαδρομων.
:oops: Συγνώμη για το λάθος. Το μπέρδεψα με τα εισιτήρια της Βουδαπέστης.

fekish

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Είχα περάσει πέρυσι 5 μέρες από βαρκελώνη απλά δεν θυμάμαι τα ονόματα των καρτών.
Είχαμε πάρει θυμάμαι μια κάρτα για το μέτρο, αλλά την κάναμε εκεί επί τόπου στην μηχανή. Δεν είναι και το τεράστιο saving, αλλά αν θα χρησιμοποιείτε το μέτρο πάνω από 2-3 φορές την ημέρα, τότε σίγουρα.
Για την Barcelona card, είναι αυτή με τα μουσεία? Για μας άξιζε, αλλά πρέπει να πας σε πολλά μουσεία... νομίζω γλιτώσαμε επίσης την τεράστια γραμμή στα εκδοτήρια στο Pedrera.
Σίγουρα μας άρεσε το tour του ανοικτού λεωφορείου, αφού έτσι και αλλιώς μας πηγέ σε τόπους που θα πηγαίναμε ή με ταξί ή με το μέτρο...

melina_s

New Member
Καλημέρα!
Κανονίσαμε τέλος Σεπτέμβρη να αφήσουμε τα μικρά και να πάμε με τον σύζυγο ταξιδάκι στη Βαρκελώνη. Κοιτάω για την Barcelona Card, αλλά θα τα βάλω πρώτα κάτω να δω πού θα πάμε, ποια αξιοθέατα θα δούμε, για να δω αν αξίζει τελικά.
Και ερωτώ!!! Επειδή θα πάμε με Ryan οπότε θα έχουμε και τη διαδρομή Costa Brava - Barcelona ήθελα να ρωτήσω αν η Βarcelona Card καλύπτει και τη διαδρομή αυτή. Ρωτάω γιατί η διαδρομή γίνεται με Barcelona bus τα οποία καλύπτονται γενικά με την κάρτα.
Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου απαντήσει, θα το εκτιμούσα!!!! :)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom