chrisbd
Member
Avoriaz κινοούνται μόνο με έλκηθρα (αυτοκινούμενα η με άλογο) και είναι φανταστικό μέρος για σκί. Γαλλία στα σύνορα με Ελβετία....
Για κάντο λίγο πιο λιανό /λεπτομερές pleaseAvoriaz κινοούνται μόνο με έλκηθρα (αυτοκινούμενα η με άλογο) και είναι φανταστικό μέρος για σκί. Γαλλία στα σύνορα με Ελβετία....
α έτσι ε? για να το λες κάτι θα ξέρεις..αυτά ειναι Δολομίτες δεν είναι Αλπεις
Εγώ από τότε που έμαθα ότι δεν υπάρχει Αη Βασίλης, δεν το φαντάζομαι και τόσο ουάου.Θα ήθελα πραγματικα να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει τα λεφτά του αυτο το ταξίδι, η ειναι όλα τοσο εμπορικά που την τελικη δεν θα είναι και τοσο ουαου, οπως το φανταζομαστε οι περισσοτεροι.
Γιατί διαδίδεις φήμες; Υπάρχει Άγιος Βασίλης .Εγώ από τότε που έμαθα ότι δεν υπάρχει Αη Βασίλης, δεν το φαντάζομαι και τόσο ουάου.
Θες να πεις ότι τόσο καιρό με δουλεύει η μαμά και ο μπαμπάς για να πάω να πω τα κάλαντα και να πάρω μόνη μου το δώρο;Γιατί διαδίδεις φήμες; Υπάρχει Άγιος Βασίλης .
Εμένα μου άρεσε... Αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε...tinasak said:Γεια σας!!! Εχει πεσει η πρόταση για φέτος τα χριστουγεννα να παμε Ροβανιέμι-Ελσινκι. Θα ήθελα πραγματικα να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει τα λεφτά του αυτο το ταξίδι, η ειναι όλα τοσο εμπορικά που την τελικη δεν θα είναι και τοσο ουαου, οπως το φανταζομαστε οι περισσοτεροι.
Θα ήταν καλύτερα με τα ιδια ή λιγοτερα λεφτα να παμε καπου αλλου εκείνες τις μέρες ? Αν έχει παει κανεις θα μου ήταν χρήσιμη η γνώμη του!
υ.γ ποση ωρα είναι το ταξίδι?