Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
όσα θες..Badia, Marmolada για σκι. για γκλαμουρ (δηλαδή για σένα) Cortina..Από τις Ιταλικές Αλπεις έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό ;
όσα θες..Badia, Marmolada για σκι. για γκλαμουρ (δηλαδή για σένα) Cortina..Από τις Ιταλικές Αλπεις έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό ;
Cortina εχουμε πάει, σκι κάνει μόνο η κόρη μου, εγώ πίνω στα σαλέ.όσα θες..Badia, Marmolada για σκι. για γκλαμουρ (δηλαδή για σένα) Cortina..
κρίση; ποια κρίση; λεφτά υπάρχουν βλέπω! ολο ταξίδια είσαιΕγώ το ξέρω αλλά τα παιδιά δε τους ενδιαφέρει αν είναι παγίδα 'η 'οχι.
Πάντως δεν έχεις κι άδικο. Στο Ορλάντο θα πάει η κόρη μου το Νοέμβρη και στη Ντισνευ του Παρισιού λέμε να πάμε το Πάσχα.
Θα προσανατολιστούμε λοιπόν προς Αλπεις.
Από τις Ιταλικές Αλπεις έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό ;
αυτά ειναι Δολομίτες δεν είναι Αλπειςόσα θες..Badia, Marmolada για σκι. για γκλαμουρ (δηλαδή για σένα) Cortina..
δεν έχω πάει χειμώνα (πλην Ελσίνκι που οι θερμοκρασίες ήταν πολικές και το κρύο αφόρητο-δεν μπορώ να φανταστώ μικρά παιδιά εκεί και από Ελλάδα κιόλας) αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με Φινλανδία? τέτοιες δραστηριότητες έχει παντού και πολύ φθηνότερες. αποτελούν μέρος της "παγίδας". η δε πόλη δε λέει τίποτε. "αγιο Βασίλη" έχει στα παιδικά πάρκα που είπα, και πας ανετότερα και καλύτερα για παιδιά. πόσο ενδιαφέρον να εχουν πια παιδιά 5-10 ετών για παγοθραυστικά και τάρανδους? και υπενθυμίζω αυτά σε "πολικές" θερμοκρασίες.Ολοι εσεις που λέτε ότι στο Ροβανιέμι θα σκυλοβαρεθούν, θα ήθελα να ξερα αν έχετε ιδίαν πείρα;
Δεν το λεω ειρωνικά, αλλά σε διάφορα πακέτα έχω δει ότι έχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως ελκηθρο με ταρανδους, βόλτα με παγοθραυστικά κλπ.
σίγουρα έχεις δίκιο και θα ήταν χρήσιμη η μαρτυρία κα΄ποιου που έχει πάει εκείνη την εποχή. απλά κατέθεσα τη δική μου για το κρύο της χώρας το χειμώνα, την σχετική ασχημια του Ροβανιεμι και το αδιάφορο "χωριό" του Άη Βασίλη". τα δύο τελευταία δεν βλέπω πώς θα άλλαζαν στο καταχείμωνο αλλά όπως είπες αν καποιος το χει κανει θα ηταν χρησιμο να το ακουσουμε.Samion σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί, αλλά θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος έχει πάει και έχει περάσει καλά.
Δεν έθεσα θέμα σύγκρισης με τους προορισμούς που πρότεινες
Ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου το Ροβανιέμι, αλλά καλό θα ήταν να μάθουμε από κάποιους που πήγαν Χριστούγεννα πως περασαν.
Το γεγονός ότι κάπου θα περάσω καλύτερα, δε σημαίνει ότι θα αποκλείσω έναν κατώτερο προορισμό. Εκτος και αν όντως παίζει η περίπτωση βαρεμάρας, για αυτό ζήτησα προσωπικές εμπειρίες.
το σφάζεις στο γόνατο!!!Aυτο για το κρυο το σκεφτηκα κι εγω...:roll:
Η δικια μου γκρινιαζε στο Μετσοβο(δεν εχει μαθει και σε πολλα ρουχα) φανταζεσαι να εχω χαλασει ενα σκασμο λεφτα και να θελει να φυγει???
Συμφωνώ, τα πράγματα όμως αλλάζουν αν ο κατώτερος προορισμός βγαίνει δύο ή τρεις φορές ακριβότερος. Τότε θα τον απέκλεια σίγουρα.Το γεγονός ότι κάπου θα περάσω καλύτερα, δε σημαίνει ότι θα αποκλείσω έναν κατώτερο προορισμό.