• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φινλανδία Rovaniemi μετα τέκνων τα Χριστούγεννα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
όσα θες..Badia, Marmolada για σκι. για γκλαμουρ (δηλαδή για σένα) Cortina..
Cortina εχουμε πάει, σκι κάνει μόνο η κόρη μου, εγώ πίνω στα σαλέ.

Για βγάλε μου ένα προγραμματάκι.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Εγώ το ξέρω αλλά τα παιδιά δε τους ενδιαφέρει αν είναι παγίδα 'η 'οχι.
Πάντως δεν έχεις κι άδικο. Στο Ορλάντο θα πάει η κόρη μου το Νοέμβρη και στη Ντισνευ του Παρισιού λέμε να πάμε το Πάσχα.
Θα προσανατολιστούμε λοιπόν προς Αλπεις.
Από τις Ιταλικές Αλπεις έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό ;
κρίση; ποια κρίση; λεφτά υπάρχουν βλέπω! ολο ταξίδια είσαι
:bleh:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
όσα θες..Badia, Marmolada για σκι. για γκλαμουρ (δηλαδή για σένα) Cortina..
αυτά ειναι Δολομίτες δεν είναι Αλπεις
αχ Marmolada ,εχει μια ατελειωτη πίστα για πολύ λιώσιμο

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ολοι εσεις που λέτε ότι στο Ροβανιέμι θα σκυλοβαρεθούν, θα ήθελα να ξερα αν έχετε ιδίαν πείρα;
Δεν το λεω ειρωνικά, αλλά σε διάφορα πακέτα έχω δει ότι έχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως ελκηθρο με ταρανδους, βόλτα με παγοθραυστικά κλπ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ολοι εσεις που λέτε ότι στο Ροβανιέμι θα σκυλοβαρεθούν, θα ήθελα να ξερα αν έχετε ιδίαν πείρα;
Δεν το λεω ειρωνικά, αλλά σε διάφορα πακέτα έχω δει ότι έχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως ελκηθρο με ταρανδους, βόλτα με παγοθραυστικά κλπ.
δεν έχω πάει χειμώνα (πλην Ελσίνκι που οι θερμοκρασίες ήταν πολικές και το κρύο αφόρητο-δεν μπορώ να φανταστώ μικρά παιδιά εκεί και από Ελλάδα κιόλας) αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με Φινλανδία? τέτοιες δραστηριότητες έχει παντού και πολύ φθηνότερες. αποτελούν μέρος της "παγίδας". η δε πόλη δε λέει τίποτε. "αγιο Βασίλη" έχει στα παιδικά πάρκα που είπα, και πας ανετότερα και καλύτερα για παιδιά. πόσο ενδιαφέρον να εχουν πια παιδιά 5-10 ετών για παγοθραυστικά και τάρανδους? και υπενθυμίζω αυτά σε "πολικές" θερμοκρασίες.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Samion σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί, αλλά θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος έχει πάει και έχει περάσει καλά.
Δεν έθεσα θέμα σύγκρισης με τους προορισμούς που πρότεινες
Ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου το Ροβανιέμι, αλλά καλό θα ήταν να μάθουμε από κάποιους που πήγαν Χριστούγεννα πως περασαν.
Το γεγονός ότι κάπου θα περάσω καλύτερα, δε σημαίνει ότι θα αποκλείσω έναν κατώτερο προορισμό. Εκτος και αν όντως παίζει η περίπτωση βαρεμάρας, για αυτό ζήτησα προσωπικές εμπειρίες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Samion σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί, αλλά θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος έχει πάει και έχει περάσει καλά.
Δεν έθεσα θέμα σύγκρισης με τους προορισμούς που πρότεινες
Ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου το Ροβανιέμι, αλλά καλό θα ήταν να μάθουμε από κάποιους που πήγαν Χριστούγεννα πως περασαν.
Το γεγονός ότι κάπου θα περάσω καλύτερα, δε σημαίνει ότι θα αποκλείσω έναν κατώτερο προορισμό. Εκτος και αν όντως παίζει η περίπτωση βαρεμάρας, για αυτό ζήτησα προσωπικές εμπειρίες.
σίγουρα έχεις δίκιο και θα ήταν χρήσιμη η μαρτυρία κα΄ποιου που έχει πάει εκείνη την εποχή. απλά κατέθεσα τη δική μου για το κρύο της χώρας το χειμώνα, την σχετική ασχημια του Ροβανιεμι και το αδιάφορο "χωριό" του Άη Βασίλη". τα δύο τελευταία δεν βλέπω πώς θα άλλαζαν στο καταχείμωνο αλλά όπως είπες αν καποιος το χει κανει θα ηταν χρησιμο να το ακουσουμε.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Aυτο για το κρυο το σκεφτηκα κι εγω...:roll:
Η δικια μου γκρινιαζε στο Μετσοβο(δεν εχει μαθει και σε πολλα ρουχα) φανταζεσαι να εχω χαλασει ενα σκασμο λεφτα και να θελει να φυγει???:mad:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Aυτο για το κρυο το σκεφτηκα κι εγω...:roll:
Η δικια μου γκρινιαζε στο Μετσοβο(δεν εχει μαθει και σε πολλα ρουχα) φανταζεσαι να εχω χαλασει ενα σκασμο λεφτα και να θελει να φυγει???:mad:
το σφάζεις στο γόνατο!!!:D
ετσι μου έκανε και μενα μια φορά στο σκι, ενω της αρέσει και ειχε φαγωθεί να παμε ετυχε να φυσάει και δεν της άρεσε και λύσαξε να φύγουμε!!

με τα παιδιά πρέπει να εχεις παντα ενα plan B εναλλακτικό , μη σου πω και C..

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Το γεγονός ότι κάπου θα περάσω καλύτερα, δε σημαίνει ότι θα αποκλείσω έναν κατώτερο προορισμό.
Συμφωνώ, τα πράγματα όμως αλλάζουν αν ο κατώτερος προορισμός βγαίνει δύο ή τρεις φορές ακριβότερος. Τότε θα τον απέκλεια σίγουρα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ακούμε προτάσεις για Αλπεις ! Ιταλικές κατά προτίμηση :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom