• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φινλανδία Rovaniemi μετα τέκνων τα Χριστούγεννα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
66 αυτός 42 εσύ μεγάλη διαφορά αλλα άμα μιλάμε για διαστροφή..... εδω θεςνα πας ροβανιέμι....:D
Όντως , μικροί είμαστε ακόμα για να σκεφτόμαστε το γάμο :bleh:
Για το Ροβανιέμι μη ξηγιέσαι έτσι ρε φίλεεεε, για το παιδί μου το θέλω η δόλια μάνα. Από παιδί υπήρξα αμφισβητίας, δε πίστεψα ποτέ στον Santa.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Φένια, απ' όσο έχω διαβάσει- εξαιτίας τέκνων γνωστών και φίλων που ψάχνανε μανιωδώς Ροβανιέμι 1-2 χρόνια πριν, θεωρείται δύσκολος προορισμός για να το κάνεις με το τρένο όπως έγραψες στο πρώτο ποστ...

Όπως είπε και ο hydronnetta έχω την εντύπωση πως στη σούμα θα σου βγει πάνω κάτω ίδια λεφτά ή και οικονομικότερο το πρακτορείο. Είναι και ο προορισμός, είναι η εποχή των γιορτών- όλα ανεβαίνουν- και φυσικά πάνω απ' όλα το Ροβανιέμι η απόλυτη tourist trap που τσεκουρώνει ακόμη και τον καφέ υποθέτω...
Άσε που οι γνωστοί που σου ανέφερα, όταν κοιτούσαν τα πακέτα των ταξιδιωτικών, μέσα στη τιμή υπήρχαν και δραστηριότητες για τα παιδιά, αρκετά αξιόλογες για μικρές ηλικίες, που δεν ξέρω αν θα μπορούσες να τις βρεις ή ακόμη και να τις πληρώσεις το ίδιο, μόνη σου.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν είναι καθόλου δύσκολος προορισμός η Φινλανδία με τρένο, μάλλον θα' λεγα είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να φτάσεις κάπου στην ώρα σου ακόμα και όταν έξω έχει -30c και σίγουρα μόνη της δε θα πληρώσει τα ίδια μ' ένα πρακτορείο (θα πληρώσει λιγότερα).

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Δεν είναι καθόλου δύσκολος προορισμός η Φινλανδία με τρένο, μάλλον θα' λεγα είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να φτάσεις κάπου στην ώρα σου ακόμα και όταν έξω έχει -30c και σίγουρα μόνη της δε θα πληρώσει τα ίδια μ' ένα πρακτορείο (θα πληρώσει λιγότερα).
Λόγω δύσκολων συνθηκών και με βάση ότι θα έχουν μαζί μικρά παιδιά το ανέφερα το θέμα του τρένου..Δεν ξέρω και δια ζώσης.
Σε ό,τι αφορά το οικονομικό, αντιπαρέθεσα τα πακέτα που είχαν βρει οι φίλοι με ό,τι έβρισκαν μόνοι τους, την περίοδο των Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς και περιελάμβανε αεροπορικά, διαμονή, μετακινήσεις από Ροβανιέμι σε διάφορα αξιοθέατα, δραστηριότητες για παιδιά και κάποια ναύλα αν θυμάμαι καλά.
Ας το ψάξει βέβαια και η Φένια πιο εξοχυνιστικά και μπορεί μετά όταν καταλήξει στις καλύτερες δυνατόν τιμές μεμονωμένα να τις αντιπαραθέσει με ενός πρακτορείου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ξέρω ότι το Ροβανιέμι είναι μεγάλη τουριστική παγίδα.
αφού το ξέρεις..άστο τότε. χάλια πόλη, τεράστια παγίδα. και τα παιδιά μετά την 1η μέρα θα σκυλοβαρεθούν..πηγαίνετε Ορλάντο. ή Eurodisney ή και Gardaland με τα μισά και πιο κάτω χρηματα και τα παιδιά θα το ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο από τους -30 χωρίς ενδιαφέρον.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
άστο τότε. χάλια πόλη, τεράστια παγίδα. και τα παιδιά μετά την 1η μέρα θα σκυλοβαρεθούν..πηγαίνετε Ορλάντο. ή Eurodisney ή και Gardaland με τα μισά και πιο κάτω χρηματα και τα παιδιά θα το ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο από τους -30 χωρίς ενδιαφέρον.
H Φινλανδία το χειμώνα είναι τρομερή εμπειρία... δε νομίζω ότι υπάρχει παιδί που θα βαρεθεί ποτέ το χιόνι ειδικά αν έρχεται από μια τροπική χώρα σαν την Ελλάδα!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
H Φινλανδία το χειμώνα είναι τρομερή εμπειρία... δε νομίζω ότι υπάρχει παιδί που θα βαρεθεί ποτέ το χιόνι ειδικά αν έρχεται από μια τροπική χώρα σαν την Ελλάδα!
τρομερή εμπειρία? δηλαδή τι βλέπεις διαφορετικό από Άλπεις που είναι απείρως ωραιότερα? ναι αν πάει καποιος για το χιόνι. που έχουμε και στην Ελλάδα.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
ειδικά τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη παγίδα, εαν κοιτάξεις στα ξενοδοχεία είναι ολα κλεισμένα!:shock:. Εαν επιμένεις για τις γιορτές δες το για το 2013, αλλιως οποιαδήποτε αλλη ημερομηνία ειναι ποιο προσιτή, χιονια έχει για μια μεγαλη περίοδο.Νομίζω αν τα παιδιά δουν τον Αη Βασίλη και εκτος Χριστουγεννων δεν θα τα χαλάσει.Εγω τον είδα Οκτώβρη στα 33 μου!:haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
αφού το ξέρεις..άστο τότε. χάλια πόλη, τεράστια παγίδα. και τα παιδιά μετά την 1η μέρα θα σκυλοβαρεθούν..πηγαίνετε Ορλάντο. ή Eurodisney ή και Gardaland με τα μισά και πιο κάτω χρηματα και τα παιδιά θα το ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο από τους -30 χωρίς ενδιαφέρον.
Εγώ το ξέρω αλλά τα παιδιά δε τους ενδιαφέρει αν είναι παγίδα 'η 'οχι.
Πάντως δεν έχεις κι άδικο. Στο Ορλάντο θα πάει η κόρη μου το Νοέμβρη και στη Ντισνευ του Παρισιού λέμε να πάμε το Πάσχα.
Θα προσανατολιστούμε λοιπόν προς Αλπεις.
Από τις Ιταλικές Αλπεις έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα