Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Νομίζω τέλος Νοεμβρίου πάει κ ο mad4paok....
Χαχαχα ρε τρελό τι λες στον κόσμο;;vickokka said:Σε οποίο κι έμεινε σε όλο καιρό δε θα πληρώνει ξενοδοχεία,θα την φιλοξενεί αφιλοκερδώς όοοοοολος ο ιταλικός λαός!!!!χεχεχεχεχεχε
Την πάσα αλήθεια!!!...Italitsa said:Χαχαχα ρε τρελό τι λες στον κόσμο;;
Ας πούμε ότι κάπως κατάλαβα τι γράφεις.....Σε οποίο κι έμεινε σε όλο καιρό δε θα πληρώνει ξενοδοχεία,θα την φιλοξενεί αφιλοκερδώς όοοοοολος ο ιταλικός λαός!!!!χεχεχεχεχεχε
Υπερβαλεις λίγο..στο νότο δεν εχω ακόμη κονε...!!vickokka said:Την πάσα αλήθεια!!!...
Όχι ήταν στον ίδιο χώρο...reception μη φανταστείς τώρα κανονικά πράγματα, ένα γραφείο ήταν απλά έξω στο διάδρομο... Το δωμάτιο πάντως ήταν καθαρο, με δικό του μπάνιο...pitagora b&b λεγόταν...heavenb said:Με την γυναίκα μου θα πάω.
Απ'ότι κατάλαβα όλα γύρω από το Termini είναι Β&Β.Δυστυχώς όμως αυτά είναι και τα πιο οικονομικά.
Τουλάχιστον αυτό που πήγες είχε τη reception στον ίδιο χώρο ή έπρεπε να περπατήσεις κάνα 5λεπτό να πας αλλού;
Αυτα συμβαίνουν όταν το iPad σου έχει προσωπικότητα...χαχαχαJust Lori said:Ας πούμε ότι κάπως κατάλαβα τι γράφεις.....
Σνιιιιιιιφφφφφ!!!!!Italitsa said:Αυτα συμβαίνουν όταν το iPad σου έχει προσωπικότητα...χαχαχα