• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Roma...città eterna!!

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
''Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη...'' :clap:
Ευχαριστούμε για την υπέροχη ιστορία! Μου ξύπνησες όμορφες αναμνήσεις...τώρα θα αναπολώ για καιρό :rolleyes:

Αρχικό μήνυμα απο Italitsa
Αν κατάφερα κάτι τέτοιο τί να πω!! Ελπίζω να σας κάνω να αγαπήσετε και το Μιλάνο με το επόμενό μου travelstory!!
Ααχ ναι, ο λαός απαιτεί :clap:...τώρα έταξες!!! :bleh:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
''Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη...'' :clap:
Ευχαριστούμε για την υπέροχη ιστορία! Μου ξύπνησες όμορφες αναμνήσεις...τώρα θα αναπολώ για καιρό :rolleyes:

Ααχ ναι, ο λαός απαιτεί :clap:...τώρα έταξες!!! :bleh:
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...Και να ξέρεις ότι μαζί θα αναπολούμε...!!:)

Το Μιλανάκι έρχεται!! Είμαι στη σύνταξη ακόμη και μάλλον θα μου βγει λίγο "μπαμπάτσικο" αν κρίνω απ'ότι έχω γράψει μέχρι στιγμής...!!:bleh:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, φαντάσου ότι εγώ την αγάπησα τόσο πολύ που τελικά μετακόμισα!!! χε χε χε!!!

www.lapiubellacitutte.com

Πλάκα κάνεις!! Τι τυχερήηηη!! Μπράβο καλή μου...Ελπιζω και εγώ μια μερα να τα καταφερω...βασικά ζω με αυτη τη βεβαιοτητα, δεν ελπιζω απλα!! Για να δουμε....;)

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Αχ η Ρώμη! Αν πάνε όλα καλά τέλος Νοεμβρίου θα είμαι εκεί ξανά! :D

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αχ η Ρώμη! Αν πάνε όλα καλά τέλος Νοεμβρίου θα είμαι εκεί ξανά! :D

Χωράω σε καμια βαλίτσα;;; 1.69 ειμαι δεν εχω το τρελο μπόι...μπορω να διπλωθω καπως και να πιανω λιγοτερο χωρο...βεβαια θα ξεπερασω καμια 40αρα κιλα το επιτρεπομενο βαρος...:roll:

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Χωράω σε καμια βαλίτσα;;; 1.69 ειμαι δεν εχω το τρελο μπόι...μπορω να διπλωθω καπως και να πιανω λιγοτερο χωρο...βεβαια θα ξεπερασω καμια 40αρα κιλα το επιτρεπομενο βαρος...:roll:
Χαχα! Χίλιοι καλοί χωράνε :) Αν και δεν ξέρω πόσο άνετα θα είσαι εκεί μέσα :bleh:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χαχα! Χίλιοι καλοί χωράνε :) Αν και δεν ξέρω πόσο άνετα θα είσαι εκεί μέσα :bleh:
Ενταξει τους αλλους 999 αστους αυτη τη φορα...μη στριμωχτουμε τωρα...!!:bleh::bleh: Να 'σαι καλά!! Να πας κ να περασεις τελεια..οπως παντα περναμε τελεια στην αγαπημενη Ρώμη!!

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Ενταξει τους αλλους 999 αστους αυτη τη φορα...μη στριμωχτουμε τωρα...!!:bleh::bleh: Να 'σαι καλά!! Να πας κ να περασεις τελεια..οπως παντα περναμε τελεια στην αγαπημενη Ρώμη!!
Νσ σαι καλά! :) Αύριο θα ξέρω τι θα παιχτεί ακριβώς γιατί υπάρχει μια μικρή προϋπόθεση για να πάω..αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε και αισιοδοξούμε :)

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Πολύ όμορφη η ιστορία σου για τη Ρώμη, περιμένουμε ανάλογες ιστορίες και για τις υπόλοιπες πόλεις της Ιταλίας που έχεις πάει!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη