MarieAries
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δυτική Αφρική
miss habibiLadies and gentlemen we have a winner !!
miss habibiLadies and gentlemen we have a winner !!
Αυτά τα εχω κι εγω ενα κριμα που δεν τα δοκιμασα,για τους ιδίους λογους με σένα! Ψαρι ,μελιτζάνα και κατι αλλο τηγανητά έβαζαν μέσα σε ψωμάκι και φαινόταν πολύ λαχταριστά!Πολύ τα λιμπίστηκα αυτά αλλά αναγκάστηκα να προσπεράσω αφού η μύγα έκανε πάρτι παντού....καλά τα είχαμε πάει μέχρι στιγμής δεν ήθελα να ρισκάρω το ταξίδι μου.
Μυγιάγγιχτοι! 🪰Αυτά τα εχω κι εγω ενα κριμα που δεν τα δοκιμασα,για τους ιδίους λογους με σένα! Ψαρι ,μελιτζάνα και κατι αλλο τηγανητά έβαζαν μέσα σε ψωμάκι και φαινόταν πολύ λαχταριστά!
'Οταν δεν γελούσαμε ακούγαμε τις ατελείωτες επαναλήψεις του 89 Rainbow, πάαααλι αυτό θα παίξει; και μέχρι να βρω ν αλλάξω το σταθμό, θα έστελνε κανά φωνητικό μήνυμα η @MarieAries που είχε καθημερινές παρεμβάσεις στο πλάνο μας και ξαφνικά ακουγόταν η γάργαρη φωνούλα της (#not) από τα ηχεία του αυτοκινήτου αφού το κινητό μου στο δρόμο ήταν μονίμως συνδεδεμένο με το Bluetooth.
Φτιάχναμε κ κάτι γελοία βιντεάκια ....καμάρωσέ τους!ορίστε, όταν δε γελούσατε με τίποτε άλλο, γελούσατε με την τραγουδιστή φωνούλα (γαϊδουροφωνάρα) μου!!!!! Μη γκρινιάζεις!
4 βίντεο για ένα άφιλτρο, σκηνοθέτης και ηθοποιός να τους θάψεις στην έρημο!