soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
κι εγώ στο τελευταίος στην ουρά είμαι ...
με σακίδιο και μπαστουνάκια
με σακίδιο και μπαστουνάκια
Για δες και τα Salomon. Πλήρως αδιάβροχα, καλό κράτημα, ασφαλείς αστράγαλοι, δεν τα αλλάζω με τίποτα...Τι εξοπλισμό είχατε απο μποτάκια?? Εγώ αυτή την περίοδο μιας και είμαι μόνο πάρνηθα έχω κάτι απλά μποτάκια της timberland που κρίνονται ικανοποιητικά για τα συγκεκριμένα μονοπάτια. Μετέπειτα βλεπουμε.. Προς ASolo κλείνω μιας και έχω δοκιμάσει και πραγματικά είναι κορυφαία.
Για δες και τα Salomon. Πλήρως αδιάβροχα, καλό κράτημα, ασφαλείς αστράγαλοι, δεν τα αλλάζω με τίποτα...
Hiking shoes - Footwear - Footwear - Salomon
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα καλά σου λόγια soctama. Αφού έκανες τις ερωτήσεις πρέπει να μπω στις απαντήσεις! Λοιπόν:Καλησπέρα φιλε kapetanore... Εντάξει η ιστορία σου είναι απλά μγευτική και είναι απο τα ταξίδια που θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή.. Να είσαι καλα και να περνάς πάντα καλά!!
Εδω και 1,5 μήνα περίπου ασχολούμαι και εγώ με την ορεινή πεζοπορία ή αλλιως trekking και είμαι τουλάχιστον εξτασιασμένος με τα βουνά.. Δεν φανταζόμουν τις συγκινίσεις που μπορεί να σου προσφέρει το βουνό.. Δυστυχώς ακόμα έχω εμπειρία μόνο απο Πάρνηθα αν και μετά το στρατό θα οργανωθώ καλύτερα και θα πάρω σβάρνα τα βουνά!!
Λοιπόν ξεκινάω ερωτήσεις..
Τι εξοπλισμό είχατε απο μποτάκια?? Εγώ αυτή την περίοδο μιας και είμαι μόνο πάρνηθα έχω κάτι απλά μποτάκια της timberland που κρίνονται ικανοποιητικά για τα συγκεκριμένα μονοπάτια. Μετέπειτα βλεπουμε.. Προς ASolo κλείνω μιας και έχω δοκιμάσει και πραγματικά είναι κορυφαία.
Κάπου είδα μια φωτογραφία σας με απλά αθλητικά.. Πιστεύω πως τα είχατε φορέσει για λίγο,γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ανεβήκατε όλα αυτα τα βουνά με αθλητικό παπούτσι.. Αν όντως ανεβήκατε με αθλητικά απλά υποκλίνομαι...!! Αν και μεγάλη σας βλακεία και το ξέρεις.. Το βουνό ειδικά σε δύσκολες αναβάσεις δεν συγχωρεί.. Με ένα απλό διάστρεμα και είσαι ουσιαστικά ανίκανος για οτιδήποτε..
Επόμενη ερώτηση.. Τα μονοπάτια στις άλπεις ήταν καλά σηματοδοτημένα?? Βρήκες κάπου οδηγίες για τα μονοπάτια,χαρτες,διαδρομές και τα σχετικά??
Χρησιμοποιείτε gps?? και αν ναι ποιο?? Ενδιαφέρομαι μετά το στρατο να πάρω ένα gps για το βουνό μιας και είναι πολύ χρήσιμο..Μπορείς να περνας διαδρομές άλλων ή να καταγράφεις τις δικές σου και να τις ανεβάζεις ώστε και άλλοι να τις χρησιμοποιούν.. Εχεις κάποια διαδρομή να μας την δείξεις σε Google maps?
Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις.. Αλλά αν μου έρθουν κ αλλες θα στις κάνω..
Να κανονίσουμε μια φορουμίστικη εξόρμιση στην πάρνηθα σε απλά μονοπάτια...!! Ε??
Ευχαριστώ πολύ! Όντως τα δύσκολα έρχονται.. Όποιος πάσχει από υψοφοβία και ιλίγγους ας σταματήσει εδώΠω πω! Τι αφήγηση ήταν αυτή! Οι φωτογραφίες από Cortina αλλά κυρίως από τα βουνά είναι τέλειες! Ένα χτυποκάρδι το ένιωσα στην κατάβασή σας! Και έχετε αφήσει τα ακόμα δυσκολότερα για το τέλος...Ανυπομονώ!
Να σαι καλά pigi. Όπως ακριβώς το λες είναι: ψηλά, δύσκολα και ελεύθερα! Συναισθήματα και στιγμές που μόνο το βουνό μπορεί να προσφέρει! Κάπου εκεί άλλωστε κατοικούσαν οι θεοί πριν τους διώξουμε...Ετσι..ψηλα,δυσκολα και ελευθερα!!!Μπραβο σου και στα....ανωτερα
Μόνο Νεπάλ; Πώς το λες τόσο απλά; Αυτό είναι όνειρο ζωής και εσύ το λες μόνο; Ελπίζω να σε έψησα για Άλπεις και Δολομίτες πάντως. Είναι κοντά, είναι πανέμορφα και είναι εφικτά για όλους! Καλές αναβάσεις...τωρα ανακαλυψα την ιστορια σου....προσπαθω οσο μπορω να πηγαινω για καμια πεζοπορια,προς το παρον μονο νεπαλ εχω παει μια τριημερη απο εξωτερικο.....Στο συστηνω!!!!
ευχομαι μια μερα να παω και προς τα μερη που τοσο καλα περιεγραψες...παντως μου ανοιξες την ορεξη...πολυ ωραιες φωτο!!!!