kost@s
Member
σίγουρα θα αφαιρέσω κάποια μέρη από το ταξίδι (π.χ. Πορτογαλία). Νομίζω ότι και 3 μήνες ταξίδι να κάνω πάλι δεν θα μπορέσω να δω τα πάντα, για παράδειγμα εγώ μπορώ να πάω ένα απλό ταξίδι μέχρι τα Ιωάννινα σε 5 ώρες και κάποιος άλλος για να κάνει το ίδιο ίσως να χρειαστεί 1 εβδομάδα γιατί πρέπει να κάνει 5-6 διανυκτερεύσεις για να δει μερικές πόλεις ή χωριά.Μόλις γύρισα από roadtrip στην Ισπανία. Σε 13 μέρες επισκέφθηκα Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Βαλένθια και Γρανάδα, Σεβίλλη. Οριακά και με πολύ τρέξιμο είδαμε αξιοθέατα, μουσεία, μνημεια. Νύχτωνε νωρίς και οι αποστάσεις τεράστιες. Ξεκινουσαμε αξημερωτα για τον επόμενο προορισμό. Πιστεύω πως έχεις βάλει πολλά πράγματα για 1 μήνα, δηλαδή μόλις θα φτάνεις στον προορισμό σου το νωρίτερο μεσημέρι, την επόμενη πρωί φεύγεις. Ίσα που προλαβαίνεις να πάρεις μια ιδέα της κάθε περιοχής. Δεν θα δείς μουσεία, αξιοθέατα, τίποτα, πας απλά για να πεις πως πηγές. Η Φλωρεντία φημίζεται για τα μουσεία της, αλλιώς μην πας καθόλου αν δεν επισκεφθείς και Τοσκάνη - Σιένα. Η Μαδρίτη θέλει τουλάχιστον 3 μέρες για να δεις Πράδο, Τολέδο. Επίσης, η λίμνη Κόμο έχει πολύ ωραία χωριά τριγύρω της, θέλει τουλάχιστον δύο μέρες. Κατά τη γνώμη μου, βγάλε εκτός την Ισπανία
αυτό θέλει ακόμα ψάξιμο......Οι διαδρομές που έχεις επισυνάψει εδώ θα γίνουν απο τους αυτοκινητόδρομους που βλέπω ή απο επαρχιακούς δρόμους;