Γενικά Ιταλία Roadtrip Βενετία-Φλωρεντια-Πιζα

nikyr

Member
Μηνύματα
11
Likes
27
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ισλανδία
Μετά από καιρό, προσπαθούμε με τον φίλο μου, με πολύ ενθουσιασμό, να οργανώσουμε ένα roadtrip στην Ιταλία τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.
Έχουμε στη διάθεσή μας συνολικά 8 μέρες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η παραμονή Πρωτοχρονιάς. Φτάνουμε απόγευμα και φεύγουμε απόγευμα από το αεροδρόμιο του Τρεβίζο (έξω από τη Βενετία). Δεν έχουμε επισκεφθεί ξανά την περιοχή.
Η σκέψη είναι να πάμε αρχικά Βερόνα για μια διανυκτέρευση, και τις επόμενες 6 μέρες Τοσκάνη όπου να επισκεφτούμε (3 μέρες Φλωρεντία), 1 μέρα Πίζα και 1 μέρα Montecantini (χωρίς απαραίτητα διανυκτέρευση). Τέλος, ανήμερα Πρωτοχρονιάς στη Βενετία για μια διανυκτέρευση.
Το πλάνο είναι πολύ ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει. Γενικά μας ενδιαφέρει να δούμε όμορφα οικιστικά και φυσικά τοπία, να επισκεφτούμε σημαντικά μνημεία και φυσικά να φάμε καλά (Ιταλία είσαι!).
Ήθελα συμβουλές για τη διαμόρφωση του ταξιδιού, που να διανυκτερεύσουμε και τι αξίζει να επισκεφτούμε.
Επίσης, πιο συγκεκριμένα, αν αξίζει το Montecantini (μας το πρότειναν για τα λουτρά του) και παρακολούθηση παράστασης στην όπερα της Βενετίας.
Σας ευχαριστώ πολύ!
 
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.668
Likes
43.919
Η Πρωτοχρονια ειναι αργια για τα παντα. Αποκλειεται να παιζει παρασταση στην οπερα. Ουτε μουσεια λειτουργουν, ειναι ολα κλειστα.
 

nikyr

Member
Μηνύματα
11
Likes
27
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ισλανδία
Γιατί θα πάτε αλλού αφού δεν έχετε δει την περιοχή;
Αρχικος στοχος ηταν η Φλωρεντια απλά βρήκαμε οικονομικά εισητηρια για το Τρεβιζο οποτε λεγαμε να συνδυασουμε και Βενετία.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.535
Μηνύματα
899.438
Μέλη
39.250
Νεότερο μέλος
sofiamts

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom