Σάμος Βοήθεια για Σάμο

conqui

Member
Μηνύματα
26
Likes
49
Όντως πήγες τώρα πρόσφατα? Το λέω όοοολο το καλοκαίρι να πάω και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ξέρω το άλλο εστιατόριο του ιδιοκτήτη (ή του αδερφού του, κάτι τέτοιο) που είναι πολύ καλό, οπότε φαντάζομαι το ίδιο καλό θα είναι αυτό.

Μία ερώτηση μόνο. Εκεί που καθόσασταν δεν σας ερχόταν καμία μυρωδιά άσχημη? Δεν εννοώ από το εστιατόριο. Ίσως από ότι ρίχνουν τα ξενοδοχεία? Κάτι τέτοιο μου έχει μεταφερθεί, και ήθελα να δω αν ισχύει.
Πήγαμε δύο φορές στα τέλη Αυγούστου.

Και για το ¨Αίολος¨ακούσαμε ότι είναι καλό της ίδιας ιδιοκτησίας.

Καμία άσχημη μυρωδιά δεν μας ήρθε, πήγαμε δύο συνεχόμενα βράδια στις 30 και 31 Αυγούστου.
Η θάλασσα, όσο φαίνονταν μας φάνηκε καθαρή. Αυτό με την άσχημη μυρωδιά το διάβασα και γω μετά κάπου (μία φορά μόνο) αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Τα αχνιστά θαλασσινά τους ήταν το κάτι άλλο, πιάτο πού θα μας μείνει στην μνήμη.
 

8avos

Member
Μηνύματα
696
Likes
6.936
Πολύ θερμή πρόταση το εστιατόριο ¨Ασημόπετρα¨ στα Αυλάκια!

Όχι φτηνό αλλά πολύ ιδιαίτερες γεύσεις στα θαλασσινά (αυτά δοκιμάσαμε δύο φορές) και πολύ καλό σέρβις. Δεν έχει τίποτε να ζηλέψει π.χ. από την πολυδιαφημισμένη (και πολύ καλή) ¨Μαύρη θάλασσα¨στην Θεσσαλονίκη. Μόνο πού στις τιμές είναι σαφώς καλύτερο.
Περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, καλύτερα δεν γίνεται.

Επίσης πολύ ενδιαφέρον το μουσείο κρασιού στην είσοδο του Βαθέως. Με Wine Testing και προτάσεις για το νησί.
Την περασμένη Κυριακή,ητανε η μέρα αναχώρησης μας από την Σάμο και τα Αυλάκια όπου μέναμε σε ένα κατάλυμα,αυτό του Αντώνη ο οποίος νοίκιαζε το κατάστημα σε κάποια παιδιά που λειτουργούν το Ασημοπετρα.

Με το που φτάσαμε στο κατάλυμα,ημέρα παρασκευή και μας τοποθέτησε στο δωμάτιο το οποίο μοιραζόταν την αυλή του Ασημοπετρα,μια κοπέλα ιδιαίτερα ευγενική,μας καλωσόρισε,μας έπιασε κουβέντα κάνοντας έξυπνο χιούμορ.
Θεωρήσαμε πως ήταν μελος της οικογένειας των ιδιοκτητών του καταλύματος,μετέπειτα όμως μάθαμε πως ουδεμία σχέση ειχανε απλώς νοίκιαζαν το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Καθημερινα καθώς έκανε τις ετοιμασίες,οι υπόλοιποι της παρέας πρόσεξαν με τι επιμέλεια καθάριζε τα τραπεζοκαθίσματα πρωτου ανοίξει το εστιατόριο,μας προσέφερε καφέ αν και ευγενικά αρνιόμασταν (καθώς το εστιατόριο άνοιγε 17:00 η ώρα και μας το πρότεινε 10:00 πρωινή,άρα δεν είχε κάτι τέτοιο το μενού) και γενικά όλη η συμπεριφορά της μας σκλάβωσε.

Τελευταια μέρα μας στο νησί πρότεινα στους υπόλοιπους να φάμε στα παιδιά (στο Ασημοπετρα δλδ).

Λόγω οικονομικών ξεκινήσαμε πολύ φειδωλά.Οι γευεσεις τους όμως ήταν "αλλού" τα πιάτα ήταν εξαιρετικά στημένα και ξαναπαραγειλαμε.

Ο δε χώρος σε εμπνέει καθώς και η ησυχία της περιοχής.Μαθαμε πως είμασταν σε ένα από τα καλυτερα εστιατόρια της Σάμου και σίγουρα όχι άδικα έχουν κερδίσει αυτόν τον τίτλο καθώς όχι μόνο γαστρονομικά για μας.
 

James

Member
Μηνύματα
1.014
Likes
5.427
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ω ρε παιδιά, τι έγινε; Όλοι πήγατε εκτός από εμένα;;;;
Μπαίνει σημείωση, θα πάω άμεσα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.535
Μηνύματα
899.438
Μέλη
39.250
Νεότερο μέλος
sofiamts

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom