• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Roadtrip Βαλκάνια

paefstra

Member
Μιας και δε βρισκω αλλο σχετικο θεμα ας γραψω εδω!θελω να παω Σπλιτ ιουλιο μηνα απο Αθηνα...επειδη η croatian εχει πολλες ανταποκρισεις και η ετζιαν τις τιμες στο θεο,απο ζαγκρεπ ή απο ποια αλλη πολη μπορω να παρω καποιο λεωφορειο ή τρενο για Σπλιτ(αν εχει)?
Εβαλε πτησεις η Volotea για Split απ ευθειας απο Αθηνα. Επισης η ιδια εταιρεια εχει για Dubrovnik και μετα λεωφορειο. Συμπαθεις τιμες, ψαξε εναν συνδυασμο. Η αποσταση απο το Ζαγκρεμπ ειναι πολυ μεγαλη, δεν βολευει.

maria91

Member
Εβαλε πτησεις η Volotea για Split απ ευθειας. Επισης η ιδια εταιρεια εχει για Dubrovnik και μετα λεωφορειο. Συμπαθεις τιμες, ψαξε εναν συνδυασμο.
Απο dubrovnik κοιταζα και εγω αλλα δε βολευουν οι ωρες,θα πρεπει να κανω διανυκτερευση εκει και να παω την επομενη μερα...βρισκω και με την croatian αθηνα-σπλιτ αλλα με παει πρωτα dubrovnik μετα zagreb και μετα split...μονο εγω το βλεπω οτι ειναι μεσω λαμιας;; :haha:

paefstra

Member
Δεν διαβασες οτι η Volotea εχει απ ευθειας Αθηνα Σπλιτ? Μολις πιο πανω το εγραψα
Επισης εχει πολυ τακτικοτερες η Aegean , παλι απ ευθειας.

Last edited:
εν τω μεταξυ αν δεν πας για δουλεια split τι να πας να κανεις? γυρισα ολη την Κροατια απ ακρη σ ακρη το καλοκαιρι ..πηγαινε zagreb πηγαινε plitvice zadar ..

maria91

Member
Εχω συγκεκριμενο λογο που παω προφανως δε μου ρθε ετσι!aegean ειναι στο θεο οι τιμες και με volotea δε εχω ξαναπεταξει και ουτε θελω να δοκιμασω αυτη τη φορα δεδομενου οτι σε περιπτωση αλλαγης δρομολογιου ή ωρας πτησης την εχω βαψει!γι αυτο κοιταγα την εναλλακτικη απο dubrovnik αλλα ειτε δε βγαινουν οι ωρες,ειτε ερχετε στα ιδια λεφτα με το να παω με 3 ανταποκρισεις απο αθηνα!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το Split αξίζει και με το παραπάνω επίσκεψη. Επιπλέον από εκεί μπορείς να κάνει και 1-2 ενδιαφέρουσες εκδρομές.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι αν λόγω Κορωνοιου ακυρωθούν τα σχέδια για καλοκαίρι να κινηθώ προς Κροατία οδικώς. Ξέρετε αν χρειάζεται διεθνές δίπλωμα οδήγησης; Επίσης τι διόδια έχει;

damasta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
Καλησπέρα! Σκέφτομαι αν λόγω Κορωνοιου ακυρωθούν τα σχέδια για καλοκαίρι να κινηθώ προς Κροατία οδικώς. Ξέρετε αν χρειάζεται διεθνές δίπλωμα οδήγησης; Επίσης τι διόδια έχει;
καλησπερα
με το νεο τυπου ελληνικο διπλωμα εισαι οκ
για τα διοδια παρε μια ιδεα εδω:https://www.tolls.eu/croatia

καλησπερα
με το νεο τυπου ελληνικο διπλωμα εισαι οκ
για τα διοδια παρε μια ιδεα εδω:https://www.tolls.eu/croatia
Έχουμε παλαιού τύπου δίπλωμα...
με το διπλωμα δεν νομιζω να εχεις προβλημα.εμενα το διπλωμα δεν τονκοιταξε κανεις. Την πρασινη καρτα να βγαλεις και ρισαι οκ.

με το διπλωμα δεν νομιζω να εχεις προβλημα.εμενα το διπλωμα δεν τονκοιταξε κανεις. Την πρασινη καρτα να βγαλεις και ρισαι οκ.
Μου πεταγονται διαφημισεις και γραφω στα τυφλα. Να πας. Πρασινη καρτα βγαλε και πηγαινε.και τα διοδια δεν ειναι ακριβα. Δεν θα χεις προβλημα. Ειναι πιο φτηνα απο τα ελληνικα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom