Zacharoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δολομίτες
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο κόσμος όλος.
Μπράβο Ζαχαρούλα... Υπεροχη ιστορια ..
Σε ευχαριστουμε πολυ που τη μοιραστηκες μαζι μας...
Σε ευχαριστώ πολύ Κική μου.
Να είσαι καλά!
Μπράβο Ζαχαρούλα... Υπεροχη ιστορια ..
Σε ευχαριστουμε πολυ που τη μοιραστηκες μαζι μας...
Μα τι είναι αυτά που λες; Εμείς ευχαριστούμεΜπράβο σου/σαςΕυχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε και αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε την ιστορία μου-μας.
Αν κάποιες φορές έγινε κουραστική,ζητώ συγγνώμη.
Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει λεπτομέρειες σχετικα με ονόματα ξενοδοχείων,χρήματα που χρειάστηκαν ή οτιδήποτε,μη διστάσει.
Ζαχαρουλα παλι εγω ειμαι...Γενικές Εντυπώσεις :
1) Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι,γλυκήτατοι,χαμογελαστοί και εξυπηρετικότατοι. (Εντάξει,υπήρχαν και εξαιρέσεις).
Τους ρωτούσαμε που είναι ο τάδε δρόμος και μας πήγαιναν οι ίδιοι σε καποιες περιπτώσεις.
2) Οι τιμές είναι γενικά "τσιμπημένες" και ειδικά ότι αφορά τους τουρίστες.Είσοδοι μουσείων κλπ.
3) Οι πόλεις τους είναι πεντακάθαρες.
4) Η άσφαλτος ήταν σαν χαρτί.Ακόμα και στο τελευταίο χωριό του χάρτη,οι δρόμοι ήταν καλύτεροι και απο τις δικές μας Εθνικές.Υπήρχαν εργάτες που δούλευαν στις χειρότερες καιρικές συνθήκες και όμως συνέχιζαν να δουλεύουν .
5) Τα b n' b ήταν κλάσεις ανώτερα απο οποιοδήποτε ξενοδοχείο μείναμε παρόλο που ήταν φθηνότερα.
6) Τα φαγητά τους ήταν κάπως απογοητευτικά αλλά τουλάχιστον υπάρχουν αρκετά φάστ φούντ.
7) Πίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
8) Η προφορά τους είναι όντως περίεργη.
Τις 2 πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσουμε,δεν καταλαβαίναμε σχεδόν ούτε λέξη.
9) Καπνίζουν όλοι σαν φουγάρα και λόγω του νόμου που έχει απαγορεύσει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους,τα μαγαζιά τύπου pub ήταν μισοάδεια ενώ έξω απο αυτά,γινόταν χαμός. Εμείς ήμασταν μαζί με τον χαμό!
10) Tα καροτσάκια των μωρών,είχαν ενσωματωμένα διαφανή άνορακ που τα σκέπαζαν όταν έβρεχε.
11) Φτίαχνουν μακράν, τον χειρότερο καφέ και ειδικά τον Νες.
12) Έχουν τις πιο περίεργες βρύσες που έχω δεί.
13) Σε κανένα εστιατόριο και καφέ δεν μας έφερναν νερό αν δε το ζητούσαμε.
14) Οδηγούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
15) Τα καταστήματα τους ανοίγουν στις 09.00 και κλείνουν στις 17.30 .
Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε και αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε την ιστορία μου-μας.
Αν κάποιες φορές έγινε κουραστική,ζητώ συγγνώμη.
Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει λεπτομέρειες σχετικα με ονόματα ξενοδοχείων,χρήματα που χρειάστηκαν ή οτιδήποτε,μη διστάσει.
Kαταρχάς,δεν με έχεις κουράσει καθόλου και χαίρομαι να εξυπηρετώ όταν γνωρίζω κάτι.Ζαχαρουλα παλι εγω ειμαι...
Υπηρξε κατι που δεν προλαβατε να κανετε κατι που μετανιωσατε κατι που σας εφαγε ασκοπο χρονο και τελος οσον αφορα τα χρηματα τωρα που τα βλεπεις με αλλο ματι θα προτινες καποιον αλλο τροπο για εξεικονιμοιση χρηματων σε ξενοδοχειο η μετακοινησεις??????Σε κουρασα το ξερω αλλα για να δεις ποσο καλος ανθρωπος ειμαι στον διαγωνισμο ταξιδιωτικης ιστοριας προτινα να μην σε δεχτουν γιατι την πατησαμεεεε........!!!!!!!!
Και μην ξεχασω να σου πω οτι πραγματικα ενιωσα το ιδιο οταν γυρισα απο Φινλανδια εκανα ΠΟΛΥ καιρο να προσαρμοστω παλι.....Παντα τετοια Ζαχαρουλα