Zacharoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δολομίτες
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο κόσμος όλος.
σε ευχαριστώ πολύ!Τελεια ανεπαναλιπτη η ιστορια σου ζαχαρουλα πρεπει να περασατε υπεροχα πραγματα που δεν παιζει να ζησεις σε αλλο μερος του κοσμου.Οσον αφορα για την παλια πολη ειχα δει ενα dvd απο το περιοδικο icons για την σκωτια.Και ελεγε πως σε ενα καστρο στα χαιλαντς υπαρχει εισοδος που σε βγαζει στην παλια πολη την οποια ειχαν κλεισει γιατι ειχαν εμφανιστι διαφορα φαινομενα ξερεις τι...
Παιδικες φονες κα κλαινε και ουρλιαχτα τωρα βεβαια την ξαναανοιξαν για τι κοινο αλλα πας μονο με ξεναγο γιατι χανεσε πολυ ευκολα.Τωρα τι να σου πω αληθεια ψεμματα ειναι αγνωστο.
πράγματι περάσαμε πολύ καλά.Τώρα το αν δεν "παίζει" να ζήσεις τόσο ωραία σε άλλο μέρος, δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει και σε πολλά.
Πάντως,πιστεύω πως κάθε προορισμός είναι διαφορετικός και σε κάνει να ζείς τα "δικά του".
Το μόνο κάστρο των Highlands που πήγαμε ήταν το EILΕAN DONAN CASTLE.Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο άλλο.Πράγματι,κάποιες πόρτες ήταν κλειστές και απαγορεύονταν η πρόσβαση.Ισως να είναι και το συγκεκριμένο κάστρο που αναφέρεις,δεν αποκλείεται.Θα βάλω τώρα μία φωτογραφία στο άλμπουμ του προφίλ μου και πες μου αν είναι αυτό λες (σε περίπτωση που το έχεις δεί).
Σε αυτό το σημείο,και μιας και το έφερε η κουβέντα,προχθές κοιτούσαμε τις φωτογραφίες μας και σε κάποιες που είχαμε βγάλει μέσα στο ξενοδοχείο-φάντασμα,υπήρχαν κάποιες περίεργες λάμψεις που δεν ήταν ούτε απο το φλας,ούτε απο την μηχανή.
Έμοιαζαν σαν αυτά τα φαντασματάκια που ενίοτε βγάζει ο Χαρδαβέλας στις εκπομπές του και που μόνο φωτογραφική ή κάμερα τα βλέπει.:roll:
Και για του λόγου το αληθές,δες και μόνος σου...
υπάρχουν και άλλες...
Attachments
-
74,6 KB Προβολές: 200