ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Να του κανεις ενα καλο service πριν ξεκινησεις και να το βαζεις σε parking τα βραδια.Καλο ταξιδι.
1. Αλβανία: Προσοχή στα μπλόκα, έχει παντού τροχονόμους που γράφουν και δίνουν μια έμφαση στα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες (ειδικά στο βορρά - στο νότο οι Ελληνικές πινακίδες είναι σύνηθες φαινόμενο). Μια φορά διασχίζοντας τη χώρα από Κακκαβιά μέχρι Μαυροβούνιο συνάντησα 13 μπλόκα τροχαίας. Αν σε σταματήσουν, μάλλον θα θέλουν το χαρτζηλίκι τους - αλλά δε μου έτυχε.Καλησπέρα,
Πρόκειται να πραγματοποιήσουμε ένα road trip στα Βαλκάνια (Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, Σερβία, Βοσνία, Κροατία, Σλοβενία) με αυτοκίνητο και θα ήθελα να μου δώσετε τίποτα συμβουλές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
κι στη Βοσνία ακόμα υπάρχουν7. Κάτι έχω ακούσει για άσκαστες νάρκες στο Κόσοβο, ψάχτο αν σκοπεύεις να κινηθείς εκτός δρόμου.
΄καλησπέρα
την επόμενη βδομάδα πάω podgorica για 3 μέρες για δουλειά και σκεφτόμουνα νακάτσω κανα δυο μέρες ακόμα να δω λίγο το Μαυροβούνιο.
Να χρησιμοποιούσα την Podgorica σαν βάση ή κάποια άλλη πόλη πχ Μπουντβα?
ευχαριστώ
καλησπέρα
την επόμενη βδομάδα πάω podgorica για 3 μέρες για δουλειά και σκεφτόμουνα νακάτσω κανα δυο μέρες ακόμα να δω λίγο το Μαυροβούνιο.
Να χρησιμοποιούσα την Podgorica σαν βάση ή κάποια άλλη πόλη πχ Μπουντβα?
ευχαριστώ
[*]Το Trogir με τον φημισμένο ναό
έχει δίκιο η κατκατς, Τρογκιρ δε υπάρχει στο μαυροβούνιο[*]Το Trogir με τον φημισμένο ναο