• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γενικά Road trip στα Βαλκάνια

gd197

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία check, άλλα τώρα
τελικά θα πάω Ποντγκόριτσα αεροπορικώς μέσω Βελιγραδίου αλλά θα έχω ένα stopover 6 ωρών!!! και δεν βλέπω να έχει το αεροδρόμιο στο Βελιγραδι lockers.
θα :bash: αν είναι να κάτσω μέδα στο αεροδρόμιο τόσες ώρες....any ideas?
με βλέπω αν πέρνω μόνο τον χαρτοφύλακα....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
πετάς με ενιαίο εισιτήριο? αν ναι, οι βαλίτσες αυτόματα πάνε στο τελευταίο προορισμό σου, άρα μόνο με τις χειραποσκευές θα μείνεις στο Βελιγράδι ;)

gd197

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία check, άλλα τώρα
ναι ενιαίο θα είναι το εισιτήριο
έλεγα να πάρω μόνο χειραποσκευή αλλά τώρα μάλλον αλλάζει το πράγμα
τουλάχιστον να δω και το Βελιγράδι που δεν έχω παει
εχω και γύρω στις 2,5 μέρες να γυρίσω το Μαυροβούνιο, ελπίζω να προλαβω να δω τίποτα

thanks για την βοήθεια σε όλους

markoniko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερονα, Βενετια
έχει δίκιο η κατκατς, Τρογκιρ δε υπάρχει στο μαυροβούνιο

μήπως εννοείς το όρος Ostrog quote

Καλα μη βαραται :) πράγματι το trogir είναι Κροατία ... ήταν στην ίδια διαδρομή και τα μπέρδεψα λιγάκι :haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
καλησπέρα
την επόμενη βδομάδα πάω podgorica για 3 μέρες για δουλειά και σκεφτόμουνα νακάτσω κανα δυο μέρες ακόμα να δω λίγο το Μαυροβούνιο.
Να χρησιμοποιούσα την Podgorica σαν βάση ή κάποια άλλη πόλη πχ Μπουντβα?
ευχαριστώ
Kotor φυσικά. Και σε βολικό σημείο, και απίθανη πόλη, ολόκληρη χαρακτηρισμένη ως μνημείο της Unesco. ΟΧΙ Budva, OXI Bar.

gd197

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία check, άλλα τώρα
εξαιρετικό το Μαυροβούνιο, συνίσταται ανεπιφύλακτα. Ειδικά οι διαδρομές που έκανα με το αυτοκίνητο θα μου μείνουν αξέχαστες

makednos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο
Το επόμενο ταξίδι μου θα είναι Θεσσαλονίκη - Ρουμανία - Ουγγαρία - Τσεχία και λέω να το κάνω με το αυτοκίνητό μου.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος ας είναι και κάποια...το πόσο ασφαλές είναι να κάνω αυτό το ταξίδι με δικό μου μέσο.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Το επόμενο ταξίδι μου θα είναι Θεσσαλονίκη - Ρουμανία - Ουγγαρία - Τσεχία και λέω να το κάνω με το αυτοκίνητό μου.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος ας είναι και κάποια...το πόσο ασφαλές είναι να κάνω αυτό το ταξίδι με δικό μου μέσο.
Δεν θεωρω πως υπάρχει λογος ανησυχιας για το ταξιδι που ετοιμαζεις απο άποψη επικινδυνοτητας...Μια χαρα θα εισαι, σωος και ασφαλης. Το μονο ανασταλτικο προσωπικα για μενα θα ηταν το οικονομικο, μιας κ θεωρω ασυμφορη την τιμη των καυσιμων.
(υγ: τι εννοεις με το ας ειναι κ καποια; :roll:)

makednos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο
Σ' ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Οσο για το "οικονομικό" δεν μ' ενδιαφέρει και πολύ διότι ασχολούμαι επαγγελματικά με τη φωτογραφία και πιστεύω ταξιδεύοντας με δικό μου μέσο να βγάλω αρκετές χιλιάδες και από τις πωλήσεις να βγάλω τα έξοδά μου.

accordion

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
θα χρειαστεις γυρω στις 9 ωρες απο θεσ/κη για βουκουρεστι κ απο κει αλλες 9 ωρες για να προσεγγισεις τα συνορα με ουγγαρια με τους αστυνομικους σε βουλγαρια κ ρουμανια να βρισκονται πυκνα πυκνα μπροστα σου!!σε αυτες τις δυο χωρες να αγορασεις οπωσδηποτε τη βινιετα μια καρτα που την κολλας στο τζαμι αλλιως τα λεφτα που θα πληρωσεις στα συνορα για να σε αφησουν θα ειναι αρκετα!!στην ουγγαρια οι δρομοι ειναι φανταστικοι κ στην τσεχια καλοι!! δε τιθεται θεμα ασφαλειας πουθενα αλλα πραγματικα για να φτασεις μεχρι τα συνορα της ουγγαριας πρεπει να εχεις τρομερη υπομονη!!

makednos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο
Από πού θα προμηθευτώ την κάρτα "βινιέτα" και γιατί πρέπει να έχω τρομερή υπομονή ώστε να φθάσω από Βουκουρέστι μέχρι τα σύνορα της Ουγγαρίας;
Το πρόβλημα είναι ο δύσκολος δρόμος;
Εχω μάθει να ταξιδεύω οδηγώντας γύρω στα 140 την ώρα. Μπορώ να κάνω το ίδιο σ' αυτές τις χώρες;
Αξίζει τον κόπο να κάνω μια διανυκτέρευση στη Σόφια (για φωτογράφηση) πηγαίνοντας για Βουκουρέστι;

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Για την οδηγηση δυστυχως δεν μπορώ να απαντήσω, γτ δεν έχω κάνει ταξίδι με ιχ στην ευρωπη. Όσο για την Σόφια δεν μου έκανε καμία αίσθηση τη μία φορά που την επισκέφτηκα, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορει να προκαλέσει το "γυμνασμένο" μάτι ενός φωτογράφου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.781
Μέλη
39.517
Νεότερο μέλος
maria9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom