Principessa
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- road trip βαλκανια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινη
Γεια σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό το travel stories μέσα από τα δικά σας μάτια γέμισα τα δικά μου εικόνες και τη ψυχή μου προσμονή για τα δικά μου ταξίδια σας ευχαριστώ τόσο πολύ γι αυτό! Ήρθε η ώρα η μεγάλη και για μένα να οργανώσω ένα ταξίδι που ονειρεύομαι από παιδί ένα road trip στα βαλκάνια! Θα ήθελα σαν ποιο έμπειροι να μας πείτε κάνα δυο πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα, σα νεαρουδια και μείς στα πρώτα μας βήματα πάμε στα ‘’τυφλά’’, φυσικά το site έχει άπειρο υλικό το οποίο έχω αρχίσει να διαβάζω.
Λοιπόν σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε από Κρήτη για Αθήνα και από εκεί για Βουκουρέστι όπου θα συναντηθούμε με τους ρουμάνους φίλους μας και από εκεί και πέρα μάλλον προς καρπάθια μας βλέπω. Ποια διαδρομή θα προτείνατε, τι αξίζει να δει κάποιος σε αυτή και που να διανυκτερεύσει. Πόσες μέρες πιστεύετε είναι αρκετές? Και το βασικότερο πόσο πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι το ελάχιστο κόστος για ένα τέτοιο εγχείρημα? Θα είμαστε 4 άτομα με ένα Toyota corolla. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λοιπόν σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε από Κρήτη για Αθήνα και από εκεί για Βουκουρέστι όπου θα συναντηθούμε με τους ρουμάνους φίλους μας και από εκεί και πέρα μάλλον προς καρπάθια μας βλέπω. Ποια διαδρομή θα προτείνατε, τι αξίζει να δει κάποιος σε αυτή και που να διανυκτερεύσει. Πόσες μέρες πιστεύετε είναι αρκετές? Και το βασικότερο πόσο πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι το ελάχιστο κόστος για ένα τέτοιο εγχείρημα? Θα είμαστε 4 άτομα με ένα Toyota corolla. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων