• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαλλία Ηνωμένο Βασίλειο Ισλανδία Ιταλία Project 2010, Summer Abroad in Εurope ...

Ποιά από τις τρεις ακόλουθες ταξιδιωτικές υπερπαραγωγές θα διαλέγατε;

• Total voters
    69
  • Poll closed .

XRISTOS71

Member
σαν ταξίδι αρχές καλοκαιριού το καλύτερο είναι μακράν η δεύτερη επιλογή... αλλά το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος... εγώ απλά θέλω να οργανώσω κάτι καλό και σχετικά οικονομικό που να αρέσει στα μέλη... και που ξέρεις, μπορεί και να γίνει...
λοιπον έχουμε και λέμε
δεδομένο νο1. εποχη ταξιδιού αρχες Ιουνίου
δεδομένο Ν2. δικαιωμα επιλογής των μελών για προορισμό.
δεδομένο Ν3. θα εισαι αυτός που θα διοργανώσεις το όλο project.

ερώτηση : βγάλε και το κόστος να ξέρουμε τι θα πληρώσουμε και μεχρι πότε θες να σου απαντήσουμε ?????

ιδιαίτερη προτίμηση δεν έχω μιας και πλήν Λονδίνου δεν έχω παει στα υπόλοιπα μέρη.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Πωπω, βλέπω συντριπτική νίκη της πρώτης επιλογής μέχρι τώρα! Εγώ ψήφισα τη δεύτερη, επειδή την πρώτη έχω τάξει σε κάποια πρόσωπα κάποια στιγμή να την κάνουμε μαζί αν τα καταφέρουμε... Οπότε την έχω βάλει στην άκρη. Αλλά έτσι κι αλλιώς, θέλω πολύ να επισκεφθώ όλες της περιοχές της νότιας Γαλλίας, οπότε την κουρτίνα 2 παρακαλώ!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Traveller

Member
Να καθορισεις καλυτερα για το ποτε λες να γινει το ταξιδι: Αν μιλαμε για Αυγουστο τοτε για μενα η Ισλανδια ειναι μονοδρομος. Αν μιλαμε για τελη Μαιου αρχες Ιουνιου τοτε παιζει γερα οχι μονο η Προβηγκια αλλα και ολη η περιοχη του Languedoc. (Ας μην αγνοησουμε κα τη Nimes) οποτε παει πισω η Ισλανδια.
Tα Ευρωπαικά ταξίδια υπερπαραγωγές γίνονται πάντα τον ιδανικό μήνα... τον Ιούνιο...

υ.γ. Χαίρομαι που επανήλθες στην κομματική τάξη... Languedoc με χίλια... αν κερδίσει η κουρτίνα Νο 2 μετά χαράς θα το περιλάβουμε κι αυτό...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τι να πω, τα 'χω γράψει και ξαναγράψει, και ξαναγράψει....
Ο Samion έχει μια εμφανώς Ρωμοκεντρική θεώρηση της πραγματικότητας - εδώ ακόμη και την Alitalia θεωρεί καλή εταιρία... (Και εκλαμβάνω απλώς τις αναφορές σε BMI ως κακεντρεχή χτυπήματα κάτω από τη ζώνη...:))
απλά βλέπω αντικειμενικά..με τίποτε τα περι BMI δεν στοχοποιούσαν κανενα. πώς θα γινόταν εξάλλου μια κι εγω ξεπερνώ το 25..
όλοι ψηφίζουν την 1η μια και δεν έχι πάει κανείς..η γοητεια του αγνώστου..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ψήφισα χωρίς spam!
επειδή έχω μεσάνυχτα απο ευρώπη,στηρίχτηκα στην πρώτη επιλογή απο περιγραφή φίλου μου που πήγε τον σεπτέβριο.
μακάρι να υλοποιηθεί κάτι και ως τον ιούνιο έχομε καιρό να το σκεφτούμε..
εδώ που τα λέμε δεν έχω ιδία προτίμηση,αλλα εμπιστεύομαι τον γκουρού μου..:D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σαφέστατα και θα ήθελα να κάνω το 2ο ταξίδι βέβαια...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ψηφισα το δευτερο...έπεσε στο τραπεζι των προτασεων για το καλοκαιρι του 2010 απο την παρέα μου..αλλα λογω του οτι θελουμε να ταξιδεψουμε ιούλιο..το αφησαμε λογω ζεστης και κίνησης...και θα παμε προς τα πάνω....μιλανο-λιμνες-γύρο ελβετίας...

Kokonaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ζουσα Ιταλια αρκετα χρονια, οποτε απερριψα αμεσως την τριτη επιλογη.
Και η πρωτη και η δευτερη μου φαινονται υπεροχες, αλλα ψηφιζω την πρωτη ως πιο μακρινη.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τάσεις μετράω... που θα ήθελε να πάει ο κόσμος του φόρουμ... εγώ έχω πάει και στα τρία... αν θέλετε την δική γνώμη σαν ταξίδι αρχές καλοκαιριού το καλύτερο είναι μακράν η δεύτερη επιλογή... αλλά το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος... εγώ απλά θέλω να οργανώσω κάτι καλό και σχετικά οικονομικό που να αρέσει στα μέλη... και που ξέρεις, μπορεί και να γίνει...
τελικά είναι πολύ πιο απλή η απάντηση από ότι φαινόταν..ο κόσμος θέλει να πάει εκεί που δεν έχει ξαναπάει, όχι εκεί που είναι πιο ωραία. με αυτό το κριτήριο και μόνο, ψηφίζω κι εγώ Ισλανδία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom