• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαλλία Ηνωμένο Βασίλειο Ισλανδία Ιταλία Project 2010, Summer Abroad in Εurope ...

Ποιά από τις τρεις ακόλουθες ταξιδιωτικές υπερπαραγωγές θα διαλέγατε;

• Total voters
    69
  • Poll closed .

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Κάνε μια καλή μεσογειακή υπερπαραγωγή (είτε Γαλλία είτε Ιταλία) και άσε τις Ισλανδίες. Είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα σε ξαναβγάλει ο δρόμος προς τα βόρεια...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν με στέλνετε πουθενά... τάσεις μετράω... που θα ήθελε να πάει ο κόσμος του φόρουμ... εγώ έχω πάει και στα τρία... αν θέλετε την δική γνώμη σαν ταξίδι αρχές καλοκαιριού το καλύτερο είναι μακράν η δεύτερη επιλογή... αλλά το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος... εγώ απλά θέλω να οργανώσω κάτι καλό και σχετικά οικονομικό που να αρέσει στα μέλη... και που ξέρεις, μπορεί και να γίνει...
κακόγουστο αστείο η σύγκριση της Umbria με τα 2 προηγούμενα μέρη που παιζουν σε άλλη κατηγορία. (άψογη όμως η επιλογή των τόπων, είχαμε βαρεθεί λίγο τα wars..)
Ισλανδία για φύση ναι. Κυανή Ακτη γιατί? για την ομορφιά των Καννών, της Αντίμπ, της Νίκαιας? έλεος. ένα ΣΚ ναι, όχι παραπάνω.
για την ανεξάντλητη Ούμπρια τι να πώ? τα ξέρεις καλά. Perugia, Gubbio, Assisi, Todi, Norcia (θεικό το προσούτο της..), lago Trasimeno..Χωριά και πόλεις μεσαιωνικές, υπέροχη φύση, κορυφαίο φαγητό..
φυσικά την τρίτη επιλογή. την 2η να την προτιμήσουν όσοι έχουν ΒΜΙ >25 και συνεπώς χρειάζονται επειγόντως δίαιτα. είναι σίγουρο ότι εκεί δεν θα φάνε.

Traveller

Member
Κυανή Ακτη γιατί? για την ομορφιά των Καννών, της Αντίμπ, της Νίκαιας? έλεος. ένα ΣΚ ναι, όχι παραπάνω.
Δεν με παρακολουθείς... Μίλησα για Ν.Γαλλία... και οχι μόνο για Κυανή Ακτή... Η Προβηγκία άνοιξη, αρχές καλοκαιριού είναι ένα εικαστικό ποιήμα... από πόλεις και χωριά τα λόγια είναι περιττά... Aix-En Provence, Arles, Avignion, Orange, Eze και καμιά εκατοστή άλλα... από φαγητό, από κρασί, από φύση? το μέρος είναι από τα ωραιότερα του κόσμου... μιλάμε για ταξίδι κλάσης... taver μίλα επιτέλους!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν με παρακολουθείς... Μίλησα για Ν.Γαλλία... και οχι μόνο για Κυανή Ακτή... Η Προβηγκία άνοιξη, αρχές καλοκαιριού είναι ένα εικαστικό ποιήμα... από πόλεις και χωριά τα λόγια είναι περιττά... Aix-En Provence, Arles, Avignion, Orange, Eze και καμιά εκατοστή άλλα... από φαγητό, από κρασί, από φύση? το μέρος είναι από τα ωραιότερα του κόσμου... μιλάμε για ταξίδι κλάσης... taver μίλα επιτέλους!!!
σε παρακολουθω..
2. Milan - South France... Νότια Γαλλία μέσω Μιλάνου για μια οκτώ μέρες συν ένα βράδυ bonus στο Μιλάνο... Αυτοκινητάδα σε Provence - Côte d'Azur...
ειπες Κυανή Ακτή. εκτός αν εννοούσες μερικές ώρες εκεί. καλή η Προβηγκία αλλά να συγκρίνουμε Avignon με Perugia, Arles με Spoleto, Αix με Gubbio? την πλέμπα με την αρχοντιά? τη μετριότητα με την τελειότητα? θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
για το φαγητό να μη μιλήσω και συγχυστώ..είπα πιο πάνω η Γαλλία είναι καλός προορισμός για τους εν διαίτη ευρισκόμενους. για μας strangozzi al ragu' και prosciutto di Norcia..

Attachments

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να καθορισεις καλυτερα για το ποτε λες να γινει το ταξιδι: Αν μιλαμε για Αυγουστο τοτε για μενα η Ισλανδια ειναι μονοδρομος. Αν μιλαμε για τελη Μαιου αρχες Ιουνιου τοτε παιζει γερα οχι μονο η Προβηγκια αλλα και ολη η περιοχη του Languedoc. (Ας μην αγνοησουμε κα τη Nimes) οποτε παει πισω η Ισλανδια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ισλανδία σίγουρα...τώρα και με την οικονομική κρίση!!!
φτηνά και οικονομικά βρίσκεις παντού, δεν είναι κριτήριο αυτό.
και εννοείται ότι όποιος επιλέγει Ισλανδία πρεπει να χει πάει στην υπόλοιπη Σκανδιναβία πρώτα. δεν αξίζει ένα τέτοιο ταξίδι αν σου λείπει η εμπειρία των άλλων χωρών. είναι ειδικό ταξίδι. σαν να πάς στην Ούμπρια χωρίς να έχεις πάει ποτέ στη Ρώμη.

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Αν και ειμαι σε φαση "παω παντου",συμφωνω απολυτα για τον δευτερο προορισμο ;).

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Ακριβως αυτο που λεει η Ερση. Δεν μας προσδιοριστηκε η ακριβης εποχη και σκεπτομενη τη ζεστη των μεσογειακων περιοχων, τις καυτες μερες του καλοκαιριου, αυτοματως το χερι μου πηγε στην πρωτη επιλογη

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι να πω, τα 'χω γράψει και ξαναγράψει, και ξαναγράψει....
Ο Samion έχει μια εμφανώς Ρωμοκεντρική θεώρηση της πραγματικότητας - εδώ ακόμη και την Alitalia θεωρεί καλή εταιρία... (Και εκλαμβάνω απλώς τις αναφορές σε BMI ως κακεντρεχή χτυπήματα κάτω από τη ζώνη...:))

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
η πρωτη επιλογη ειναι εκ των ουκ άνευ για μενα αφου την μια την ψιλοπερασα το 2009 και μαλλον και το 2010
και την αλλη (προβηγκια) ελπιζω να την δω το 2010

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα