• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

prepaid visa ποια η διαφορά?

Bahari

Member
Αυτη που εχει χαραγμενο το ονομα σου ΔΕΝ την παιρνεις αμεσα (σε μερικες ημερες), σε αντιθεση με εκεινη χωρις ονομα που οντως την παιρνεις με το που συμπληρωνεις την αιτηση.
Λοιπόν, πριν μερικά χρόνια έβγαλα μια prepaid της Τράπεζας Κύπρου, αλλά επειδή πάνω δεν είχε όνομα, είχα πρόβλημα όταν πήγαινα να αγοράσω κάτι, καθώς στα καταστήματα μου ζητούσαν μεν ταυτότητα (όπως είναι φυσικό), αλλά δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι η κάρτα ήταν δικιά μου!

Οπότε επικοινώνησα με την τράπεζα, γιατί ωστόσο έληγε και η κάρτα μου, και μου είπαν ότι οι κάρτες βγαίνουν με το όνομα χαραγμένο μόνο όταν ανανεώνονται. Όταν έβγαλα και μια δεύτερη prepaid και τους ανέφερα το πρόβλημα, μου είπαν ότι, δυστυχώς, αυτό δεν γίνεται.

Εσύ δηλαδή, τι έκανες; Πήγες και τους είπες ότι θέλεις να έχεις το όνομά σου πάνω στην κάρτα, έκανες την αίτηση και μετά από κάποιες μέρες πήγες και την πήρες;

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Εσύ δηλαδή, τι έκανες; Πήγες και τους είπες ότι θέλεις να έχεις το όνομά σου πάνω στην κάρτα, έκανες την αίτηση και μετά από κάποιες μέρες πήγες και την πήρες;
Ακριβως αυτο...

Μια καλυτερη ιδεα που μου ειπαν, ειναι καποιος να ανοιξει λογαριασμο στην Alpha BAnk και να ζητησει καρτα enter. Ειναι χρεωστικη (δωρεαν) και εχει σαν οριο οσα λεφτα εχεις βαλει στο λογαριασμο.

Bahari

Member
Ακριβως αυτο...

Μια καλυτερη ιδεα που μου ειπαν, ειναι καποιος να ανοιξει λογαριασμο στην Alpha BAnk και να ζητησει καρτα enter. Ειναι χρεωστικη (δωρεαν) και εχει σαν οριο οσα λεφτα εχεις βαλει στο λογαριασμο.
Α! μάλιστα. Σ'ευχαριστώ, θα το' χω υπόψη μου για την επόμενη φορά που θα μου χρειαστεί.

Αυτό που λες με την Alpha Bank, ισχύει με όλες τις τράπεζες. Αν ανοίξεις λογαριασμό σε κάποια τράπεζα, σου δίνουν μια χρεωστική κάρτα την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι το ποσό που έχεις καταθέσει στο λογαριασμό σου.

osfialgia

Member
Είναι όπως τα λέει η Bahari και εδώ και στο ποστ #12.
Όσον αφορά στη φόρτιση της κάρτας μέσω ΑΤΜ (βράδυ - με ή χωρίς φάκελο) τα λεφτά μπαίνουν την επόμενη μέρα (το απόγευμα είναι διαθέσιμα).
Με ονλαιν καταθεση μπαινουν την αλλη μερα?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το έχω κάνει μια φορά από το e-banking της Εθνικής. Θυμάμαι ότι δεν μπήκαν άμεσα τα λεφτά στην prepaid (κάτι θυμάμαι για μισή μέρα αναμονή).

osfialgia

Member
δε μιλαω για καταθεσω μεσω e-banking. Για καταθεση απο ΑΤΜ λεω. Αν το Αν το ΑΤΜ ειναι συνδεδεμενο με ονλαιν Μπανκινγ τα λεφτα περνανε απευθειας στο λογαριασμο, ειτε ειναι λογαριασμος χρεωστικης ,ειτε ειναι καταθετικος. Πολλες καρτες αναληψης αλωστε λειτουργουν και σαν χρεωστικη

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Λογικό είναι αυτό που λες, αλλά πριν από δυο εβδομάδες φόρτισα βράδυ την prepaid σε ΑΤΜ χωρίς φάκελο και τα χρήματα τα είδα online την άλλη μέρα το απόγευμα. Μιλάω για prepaid Κύπρου.
Τους έχω πάρει και τηλέφωνο για τον ίδιο λόγο και μου έχουν πει ότι για κατάθεση σε ΑΤΜ (χωρίς φάκελο), αν αυτή γίνει πριν τις 2:30 το μεσημέρι, τα λεφτά είναι διαθέσιμα μετά τις 6 το απόγευμα τις ίδιας μέρας και αν γίνει μετά τις 2:30μμ τα λεφτά είναι διαθέσιμα μετά τις 6 το απόγευμα τις επόμενης μέρας.

amantzou

Member
Επόμενο Ταξίδι
κρουαζιερα στο αιγαιο
Ταξίδι-Όνειρο
τοσκάνη
και εγώ έχω prepaid της Κύπρου, ζήτησα να έχει το όνομα μου και την παρέλαβα 4 μέρες μετά

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom