getxowoman
Member
Και τρεις δικές που παν να λήξουν, ήντα θα κάμουμε αν λήξουν; ; ;
Μεχρι στιγμης μου εχει τυχει μια φορα, να περασει τις 60 μερες, εστειλα ενα μηνυμα στην κοπελα, γραφοντας τη αν εχει λαβει την καρτα, μου εγραψε οτι εχει προβλημα με το ταχυδρομειο και απο μονη της μου ζητησε το ID της καρτας μου, και την περασε στο συστημα. Η κοπελα ζει στη Ρωσια και εχω καταλαβει, απο το λιγο που ειμαι στο postcrossing, οτι η συγκεκριμενη χωρα εχει προβλημα με το ταχυδρομειο της. H δε Ολλανδια τις λαμβανει σε λιγοτερες απο 5 μερες, οπως και αυτες που λαμβανω εγω απο την Ολλανδια.Βασικά μόλις λήξει σου "ανοίγει" μία νέα διεύθυνση για να στείλεις αλλού κάρτα, αλλά χάνεις τη δυνατότητα να λάβεις κάρτα ως "ισοστάθμισμα" εκείνης που έστειλες.
Επισης να ξερετε οτι γινονται και συναντησεις μελων. Στη Γερμανια γινονται οχι μονο σε ενα μερος, αλλα σε διαφορα, φετος θα γινει το 4ο διεθνες PostcrossingMeeting στο Bielefeld, τον Οκτωμβριο, και ηδη εχουνε γινει κρατησεις!Εδω που μενω κανανε 2 συνεχομενες χρονιες και μετα τιποτα. Αν συνεχισω με αυτο το project ισως καποια στιγμη στο μελλον λαβω μερος σε καποιο απο αυτα τα meetings.
Μου αρεσει που ο κοσμος δε στελνει μονο καρτες, αλλα με βαση αυτο το προχωραει και παραπερα οπως εδω: The Postcrossing Book Club at Reuver's Library !
Να ευχαριστησω την underwater για ακομα μια φορα, διοτι πραγματικα δεν ηξερα για αυτο το project και μια φορα σε καρτα που ελαβα μου τεθηκε η ερωτηση απο που εμαθα για το postcrossing! Εεεε εγραψα απο την underwater μεσω του travelstories.gr!