hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Α μπρρρρρρρρ ένα ρίγος με διαπέρασε
Α μπρρρρρρρρ ένα ρίγος με διαπέρασε
πωπω πως ξεχάστηκα έτσι, επανορθώνω αμέσως. Καλσπύρο συγνώμη για τον αθέμιτο ανταγωνισμό.Τις πολυνησιακές θεραπαινίδες δεν ενέταξες στην φαντασίωση και θα σε επιπλήξω...
Επίσης ικανές ποσότητες κρασιού και τσίπουρου για να κατεβαίνουν τα μεζεδάκια κάτω!ΥΓ Στο ιστιοπλοϊκό παρακαλώ να εχετε εφοδιαστεί με ικανές ποσότητες ελαιολάδου, σκόρδου, λεμονιού και ρίγανης διότι τα ψαράκαια στη θράκα χρειάζονται μεσογειακό dressing για να νοστιμίσουν
Τώρα δεν του λείπει τίποτα!πωπω πως ξεχάστηκα έτσι, επανορθώνω αμέσως. Καλσπύρο συγνώμη για τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Για τις επιβάτισσες:
Εσύ βρε ο παραπονιάρης θα είσαι ο αρχηγός μας, η ψυχή της ομαδας! Πού θα πάμε χωρίς εσένα! Εσύ δεν χρειάζεσαι πρόσκληση!όχι βρε mariath! και βέβαια του λείπει! Λείπω εγώ που σας τα έφτιαξα, σας τα βρήκα, σας τα αρχειοθέτησα κι ακόμα κανείς να με καλέσει στη βάρκα! Ελεεινίδες!!!!:xmas_lol:
Εσυ βρε αντι να καθεσαι να παρηγορεις ...ριχνεις λαδι στη φωτια κι απο πανω?Εμένα με βρήκατε μόνες σας πάντως (ναι, αυτός στη φωτογραφία είμαι), δε χρειάζεται να κάνω σχεδόν τίποτα για να έρθω!!
Εντάξει μωρέ...για παρηγοριά θα'ρθω!!!!!!!Εσυ βρε αντι να καθεσαι να παρηγορεις ...ριχνεις λαδι στη φωτια κι απο πανω?
Ου να μου χαθεις...