• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μπανγκλαντές Portfolio BANGLADESH

varioAthens

Member
:cool:

Βρε σεις τι κάνατε εδώ μέσα; το ανατινάξατε κι αυτό το θέμα! φαντάσου τι έχει να γίνει στην επόμενη υποψήφια χώρα για portfolio....
(ξέρετε, μια χώρα της Δ. Αφρικής που καταλήγει ένα γνωστό ράλι... να δεις πως το λένε.... dakur, dukare, dakar... θα το βρω θα το βρω...)
Ωχ θα πάθει εγκεφαλικό η dim kyr με την επόμενη χώρα!
Τώρα που το σκέφτομαι -αχούρια, ΚΤΕΛ, τραίνα, μπύρες- η mfish μπορεί κάλλιστα να ανακυρηχθεί επάξια διάδοχος της dim! :D

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Σπύρο τα κατάφερες πάλι να ανοίξεις... θέμα !!! Μπράβο για την δουλειά σου ! :clap:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Σπύρο ευχαριστώ για το Μπαγκλαντές! Πολύ καιρό τώρα σκεφτόμουνα πώς να είναι αυτή η χώρα, σφηνωμένη εκεί στην ΝΑ Ασία, ανάμεσα σε τουριστικούς γίγαντες, αλλά ουσιαστικά άγνωστη και ανέγγιχτη από τον τουρισμό. Τώρα θα περιμένω την dim kyr να μας τα πει από πρώτο χέρι!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τι φωτογραφίες είναι αυτές Παναία μου.
Γεια σου ρε θείο με τα ωραία σου.
Δημητρούλα, ο Γιώργος να σου κρατάει τα μπαγκάζια και τα καφάσια, εγώ για ψυχολογική υποστήριξη στο Γκιούλι λέω να έρθω. Φυσικά δωρεάν. Πότε φεύγουμε;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γιατι βρε Σπυρο δεν σε ενθουσιασε το Μπαγκλαντες ?και εμενα μου φανηκε παρα πολυ ωραιο..οκ η πρωτευουσα δεν ειναι για να ξετρελαθεις ..αλλα οι ναοι και τα τοπια ειναι σουπερ!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα