GTS
Member
Τι εννοείς δε φαίνεται? Υπάρχει τίποτε αφύσικο εδώ? Σε παρακαλώ. Χωράνε και πολλές μπύρες στη στολή και μετά δεν ανησυχείς για τη τουαλέττα.
καi εμενα παρε dim !! αντεχω τη βρωμια και τα ασιατικα λεωφορεια , εχω εξισου καλη ικανοτητα στο να διαλεγω αχουρια και θα σε βοηθαω να πινεις τις μπυρες που θα κουβαλαει ο GTSΚι εγώ κι εγώ!!! Πάρε με μαζί σου dim, θα κουβαλάω τα μπαγκάζια και δε θα μιλάω, κιχ δε θα βγάζω....
Εγώ μπορώ να προσφέρω και μπύρες προς κατανάλωση (λεφτά υπάρχουν) και βοηθό στο GTS (χαμάλια υπάρχουν)...καi εμενα παρε dim !! αντεχω τη βρωμια και τα ασιατικα λεωφορεια , εχω εξισου καλη ικανοτητα στο να διαλεγω αχουρια και θα σε βοηθαω να πινεις τις μπυρες που θα κουβαλαει ο GTS
kalpsire με γεια το αβαταρ...αγαπημενο παιχνιδακι
ον τοπικ τωρα...λιγουρευτικο το Μπαγκλαντες
Το Μπαγκλαντες δεν είναι χώρα. Είναι ιδέα.καi εμενα παρε dim !! αντεχω τη βρωμια και τα ασιατικα λεωφορεια , εχω εξισου καλη ικανοτητα στο να διαλεγω αχουρια και θα σε βοηθαω να πινεις τις μπυρες που θα κουβαλαει ο GTS
kalpsire με γεια το αβαταρ...αγαπημενο παιχνιδακι
ον τοπικ τωρα...λιγουρευτικο το Μπαγκλαντες
Ανθρωπε-σκάφανδρο, είσαι ο άνθρωπός μας (πάντως αν χρειαστεί έχω "σύνδεσμο" ντόπιο) .Στα παράνομα πάρτυ θα σας βάλω εγώ. Άνθρωπος της νύχτας γαρ.
Train travel in Bangladesh | Dakha-Chittagong, Dhaka-Calcutta trainsμετά θα πάμε Καλκούτα και απο εκεί με 6 δολάρρια κόστος και 12 ώρες ταξιδάκι θα φτάσουμε με ΚΤΕΛ στην Ντάκα.
Σε εγκαλώ στην τάξη!!!!! Οταν υπάρχει ΚΤΕΛ, όλες οι άλλες επιλογές εκμηδενίζονται. Για τιμωρία και παραδειγματισμό θα κάτσεις γαλαρία.Train travel in Bangladesh | Dakha-Chittagong, Dhaka-Calcutta trains
αγαπητη μου dim εχει και τρενο....δεν υπαρχει λογος για ταλαιπωρια...
Train travel in Bangladesh | Dakha-Chittagong, Dhaka-Calcutta trains
αγαπητη μου dim εχει και τρενο....δεν υπαρχει λογος για ταλαιπωρια...
Ταξιδεύω ΚΑΙ με Κτελ Μπαγκλαντεσιανά αμα λάχει, αλλά και με τρένα .