delmem2233
Member
First things first... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ όλους σας... Έχω μείνει ψιλο-άναυδος βλέποντας ότι μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το κείμενό μου ΚΑΙ να μου γράψτε(!!!). Με κάνατε να σκάσω ένα πλατύ χαμόγελο (η αλήθεια είναι ότι το να ταξιδεύεις μόνος can get pretty lonely at times, και διαβάζοντας τα μηνύματά σας αισθάνθηκα πολύ ωραία).
Second, εεεε, αισθάνομαι λίγο χαζούλης, αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς "δουλεύει" το... "πράγμα". Μόλις έγραψα καινούργιο κείμενο (χωρίς να ξέρω ότι κάποιοι actually διάβασαν το χθεσινό μου), και δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να το post εδώ, κάτω από τα σχόλιά σας, ή να ανοίξω "νέο θέμα". Πρέπει κάθε μέρα να γράφω κάτω από το "Phila had me at hello", ή...; Sorry, αλλά ακόμη μαθαίνω τα κατατόπια εδώ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ είπα;!!!
Second, εεεε, αισθάνομαι λίγο χαζούλης, αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς "δουλεύει" το... "πράγμα". Μόλις έγραψα καινούργιο κείμενο (χωρίς να ξέρω ότι κάποιοι actually διάβασαν το χθεσινό μου), και δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να το post εδώ, κάτω από τα σχόλιά σας, ή να ανοίξω "νέο θέμα". Πρέπει κάθε μέρα να γράφω κάτω από το "Phila had me at hello", ή...; Sorry, αλλά ακόμη μαθαίνω τα κατατόπια εδώ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ είπα;!!!