Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
21/9 ειπαμε...
Μια χαρα!!!!αν μεγαλώσει η λίστα μόνο ένα σφήνα κι ο καθένας θα πιούμε!!!!αν και προλαβαίνω να φτιάξω κι αλλα 2λιτρα!!!...χικ χικ!!!Italitsa said:Λοιπόν μετά από κοινή απαίτηση ecco l'elenco!!
1.Samion
2.Italitsa
3.piccolo_mondo
4.ευαγγελια
5.papastef
6.vickokka
7.iopa22
8.taver (έχεις πολλά να μας πεις για τις επισκέψεις σου στην Ιταλία φέτος)
9.CaveTravel (αν μπορέσει)
10.fitziano (αν του μιλαμε ιταλικα)
11.υπολογίζω και τον XRISTOS71
12.battered_suitcase (εσύ είσαι μέσα ή δεν είσαι;;:roll
13.Just Lori (και εσύ με έχεις μπερδέψει...)
14.tripakias xke' no??
Συγνώμη αν ξέχναω κάποιον...Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι σε μια... άκρως ιταλική βραδιά (με limoncello από vickokka), την 21η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στο Soulatso Cafe, Φωκίωνος Νεγρη 34, Κυψέλη.
Κατά τις 21:00 πιστεύω πως είναι μια καλή ωρα...Τί λέτε;;
Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή τη συνάντηση και την ανταπόκριση που δείξατε!! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους και από κοντά!!
Μαρία (ή αλλιώς Italitsa)
θεώρησα ότι αφού μπήκες στον κόπο να αφήσεις μήνυμα και ζήτησες να γίνει και στα ιταλικά ότι ήσουν μέσα...Σε κάθε περίπτωση πάντως η είσοδος είναι ελεύθερη...Αν σε βγαλει ο δρομος σου...Εγώ ένα σχόλιο έκανα. Γιατί μπήκα στη λίστα;
Έλα mod κανε διόρθωση στο post της italitsas!21 Σεπτεμβριου καλε ειπατε
Παιδια σορρυ 21/9 είναι!!! Από το άγχος μου μπερδευτηκα!! ΣορρυυυυυΛοιπόν μετά από κοινή απαίτηση ecco l'elenco!!
1.Samion
2.Italitsa
3.piccolo_mondo
4.ευαγγελια
5.papastef
6.vickokka
7.iopa22
14.tripakias xke' no??
Συγνώμη αν ξέχναω κάποιον...Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι σε μια... άκρως ιταλική βραδιά (με limoncello από vickokka), την 29η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στο Soulatso Cafe, Φωκίωνος Νεγρη 34, Κυψέλη.
Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή τη συνάντηση και την ανταπόκριση που δείξατε!! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους και από κοντά!!
Λοιπόν μετά από κοινή απαίτηση ecco l'elenco!!
1.Samion
2.Italitsa
3.piccolo_mondo
4.ευαγγελια
5.papastef
6.vickokka
7.iopa22
14.tripakias xke' no??
Συγνώμη αν ξέχναω κάποιον...Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι σε μια... άκρως ιταλική βραδιά (με limoncello από vickokka), την 21η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στο Soulatso Cafe, Φωκίωνος Νεγρη 34, Κυψέλη.
Τί όμορφα που πάτε όλοι ταξιδάκια στην Ιταλία!! Μόνο εγώ θα πάω ξεκάρφωτα.. Οκ θα πιούμε και για σένα!! Εσύ να πας στη Βερονίτσα και να περάσεις τέλειααααααα!!!Εγώ κάνω απλώς την έξυπνη
Μπα 21/9 δε με βολεύει όπως και να'χει γιατί...πετάω για Ιταλία Αλλά να πιείτε ένα λιμοντσέλο στην υγειά μου, θα σηκώνω κι εγώ το ποτηράκι από Βερόνα!