fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
και στα Ιταλικά...Η Συναντηση Ιταλοφιλων πρεπει να γινει στην Ιταλια!!
και στα Ιταλικά...Η Συναντηση Ιταλοφιλων πρεπει να γινει στην Ιταλια!!
Το τραβάς εσυ τώρα !!!!fitziano said:και στα Ιταλικά...
μα, εννοούσα εκτός ιταλοφίλων, όχι εκτός Αθηνών.Για τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις εκτός Αθηνών υπάρχουν πάντα και οι τρόποι που ανέφερε ο North66!! Καλή διάθεση να υπάρχει!!
Ωραία ιδέα να γίνει σύντομα πριν φύγουν όσοι τυχεροί ταξιδεύουν σε λίγο!!!περιμενω να ανακοινώσεις ημέρα και ώρα και τόπο φυσικά!!!Italitsa said:Χαχαχα piccolo_mondo σε πάω!! Ποιός ξέρει, ίσως στο μέλλον κανονίσουμε μια μίνι απόδραση!!
Προς το παρόν επειδή έχουμε κάποια ταξιδάκια, του Samion που πάει Μιλανάκι σε 15 μέρες σύμφωνα με την αντίστροφη μέτρησή του και της piccolo_mondo που θα πάει σε μια τέλεια συναυλία στο Reggio Emilia 22/09 θα πρότεινα τουλάχιστον για την ημερομηνία να είναι πριν φύγουν τα παιδιά.. Αν κάποιος γνωρίζει ότι δε μπορεί κάποια συγκεκριμένη ημέρα ας το αναφέρει..Περιμένουμε βέβαια και τις συμβουλες του XRISTOS71 που είναι esperto!!
Οπότε να αρχίσω να μετράω σιγά σιγά άτομα;;
1. Samion
2.Italitsa
3.Papastef
4.CaveTravel (σε υπολογίζω, έτσι;
5.iopa22
6.piccolo_mondo e Just Lori πόσο πολύ σας πειράζει αν γίνει ad Atene??
7.vickokka
8.fitziano, dai vieni e ti giuro che parliamo solo in italiano!!
North66, εσύ με μπέρδεψες λιγάκι..δε ξέρω να σε υπολογίζω ή όχι;; Αν και θα ανακοινωθούν ημερομηνία, ώρα και μέρος οπότε όποιος θέλει μπορεί να έρθει!!
Soudiane μου πολύ λυπάμαι που είσαι τόσο μακριά μας...Κάτι θα σκεφτούμε και για σένα όμως!!
Xristo71 o Samion είπε οτι θα βοηθήσεις!! Τα φώτα σου!! Δεν τα πάω και πολύ καλά με τις διοργανώσεις...:roll:Το τραβάς εσυ τώρα !!!!
Sent from my iPhone using Travel stories
δηλαδη βρε italitsa μονο ιταλοφιλους θες να γνωρισεις απ το φορουμ?
γερμανοφιλους ας πουμε δεν θες ?
Υπαρχουν και αντιταλοφιλοι που ειναι αξιοτιμα μελη του φορουμ.
Άντε κανόνισε το !!!!εχω φτιάξει 2λιτρα σπιτικό limoncello!!!πρέπει να καταναλωθει!!!!!!
Sent from my iPad using Travel Stories
Κατάλαβα!!!!πρεπει να προλάβω να φτιάξω κι αλλα!!!χικ χικ!!!παντως εχω χαρεί πραγματικά με ευτη την πρωτοβουλία!!! Μακάρι να πραγματοποιηθεί!....Italitsa said:2 λίτρα;;;:roll: Ίσα που με φτάνουν!!!